RAMBUT RAYA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 8, 2010

RAMBUT RAYA

utk suka2 diri sendiri...saja la gi buat treatment sket...trim sket2...nak raya kan..rambut pon kena raya gak hihihi...
kali ni aku gi salon utk perempuan sahaja...sebelum ni tak perasan pon ada..ni aku round2 sbb kedai biasa pegi tu tak bukak lagik..
ada 2 kedai kat garden homes ni yg utk perempuan..
owner salon ni nama emily...service dia mmg tip top lah..dari aku masuk kedai..dia punya greetings..layanan ..terima kasih thank you sentiasa kat bibir dia tu...
walaupon masa tu dia sorang je keja...tapi setiap customer masuk mesti dia pegi layan dulu sekejap

tapi kat sini sedikit mahal  dari tempat aku biasa pegi sebelum ni..


aiman pon sebok nak potong rambut..pantang sungguh gi salon..padahal idak la panjang lagik pon rambut dia
kira rambut raya dia la ni


time ni ler dpt merehatkan diri sekejaappppppp

2 comments:

Najwa said...

rambut aku thn ni x sempat nk dimanja..walopun pkai tudung, tp sllu mmg gedik nk berambut raya gak..hehe..mcm best kn sesekali memanjakan diri sndri..haha

kirana said...

najwa,
aaa..nak gak bergaya ngn rambut walaupon bertudung hehe..tayang kat suami :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin