RATU PETAI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, September 3, 2010

RATU PETAI

belum layak lagik jadi ratu petai...haha
tapi aku memang suka petai..tapi bila balik kampung jer aku belasah
kalau kat sini sebab keja..malas nak makan..bau nya satu hal kan..tapi sekarang masalah bau tiada lagik :)

balik kedah..asben dah pandai selok belok tempat2 nak singgah..lepas gi audit kat perak aritu..wah dah expert dia
balik singgah pekan bidor..carik buah2 ..kat situ murah sket kot berbanding kat hiway..aku pon tak tau
yg pasti byk la gerai jual buah

dan juga jadi kawasan perniagaan petai..belambak2
mmg teruja betui tengok petai

petai ni baguih tau...baik utk kesihatan buah pinggang...

deretan gerai

sampai rumah ...bg mak masak hehehhe..(tuan diri tau makan jer : P) ...padankan ngn udang2 kecik..asben suka udang kecik gini..manis lagik katanya
petai dia tak suka..aku belasah petai..fuhhhhhh ngn bijik besar2 biji mata tu...kunyah kruppp krapppp kruuppp krappp.makan nasik bertambah


petai tu sedap gak dibakar dulu pastu cicah sambal belacan....fuhhhhhh!
bila bakar...bau petai dah tak der.. (kunyahlah dentyne lepas makan yo)
pastu supaya tak  kempunan sgt bila dah masuk keja..aku dah beli ONE drop ..bukan one drop perfumes naaaa
dah lama beli..tapi selalu terlupa nak bawak ke toilet...sbb dok pantang tak makan petai bila keja
dgn adanya benda ni.....bau tiada lagik hihhi..wat iklan pulak...tak der la malu sgt kalau ko tiba2 kuar toilet ada org dok Q kat luar tu kan...ish malu aihhhhhhh

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

iisshh.. bagus ni.. kat mana leh dapat benda ni ekkk.. kena simpan satu ni kan dalam h/beg

genny da bomb said...

mende apa one drop ni ana?

feeza said...

uih...besaq2nyer petai tu..tup2 plak hang letak bunyi krap krup tu...cam bestnyer.. :)

armouris said...

info tentang buah pinggang di SIHAT SELALU - Kegagalan Fungsi Buah Pinggang

kirana said...

k.ina,
kt giant ada..kat bahagian2 toilet
mmg elok ada pon..gi public toilet ..leh ilangkan bau toilet yg tak menyenangkan

geni,
satu titis bau hilang..hehe elok geni..hang titis kat toilet..tak bau hancing ke apa la..

feeza,
mmg sedapppp ..

armouris,
ok tq for the info

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin