5 THN YEAY! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Saturday, January 29, 2011

5 THN YEAY!

yeay2!
berjaya mengharungi tido sekatil sebumbung sepinggan sebaju seluar  dan macam2 SE..lagi lah hiks
kenapa seronok sgt?

alhamdulillahhh...org kata 5 thn pertama tahun mencabar...tahun mengenal  budi memahami perangai
sekarang ni mmg dah 'rileks' sikit..hehe dulu2 kan..sikit2 merajuk..sikit2 merajuk ..
aku kenal ngn suami pon idak lama...owh taknak la ungkit kisah lama..yg pasti setiap kejadian yg Allah beri..sama ada ujian dan sbgnya...ada HIKMAH disebaliknya..
sekarang aku dah dpt HIKMAH tu

aku dgr topik kat radio ni..3 thn pertama ...tahun paling mencabar...kena byk tolak ansur
dia bg tips ..terutama pasal kewangan ..kena tolak ansur..jgn jadikan duit segala2nya..tp segala2 nya perlukan duit kan..so pandai2 la tolak ko tolak aku

aku ngn asben pon mmg berkongsi kewangan..apa guna ko kerja kalau taknak tolong kan
ok soal duit tak jadi masalah

soal keja...huishhh aku kalau boleh nak dia keja normal mcm aku ni ha..530 leh chow balik
tapi jgn harap ler kan..tambah lagik kalau kena keja time cuti..standby balik malam ..hangin
tambah lagik ngn anak2 nanges...
ha contoh mcm tu ler cabaran2 nak hadapi..nak kena sabar tu..kadang2 mai angin aku tak sabar

tu dulu lah..skrg ni dah boleh terima sikit kerja dia..
sempena hari ulangtahun ke 5 ni..saja la gedik tempah kek ..konon2 nak grand sket ler …hariini dalam sejarah nak potong kek anniversary selama 5 thn kawen..
masa kawen dulu pon mana ada sesi potong kek….ada la kek setingkat ..tu pon potong masa bukak hadiah tu..bukannya potong kek bertingkat2 tu

ni aku tempah konon2 nak surprise kan kat si dia..tak tau lah jadik ke idak
silap2..si aiman amik potong dulu

sekarang mungkin kami tengah menyambut hari penuh makna ni di ‘puncak’
DSC05883
Abg .....Selamat ulangtahun ke 5 ..tulisan atas kek tu mewakili hati saya tau :)

DSC05886
Comei tak kek ?tak comei pon cakap comei gak tau !         >>ayat2 paksa suami..sokmo gini

4 comments:

Najwa said...

tahniah & happy anniversary to both of u..

my little family / kaftanbatik said...

epi anniversary Ana.. ^-^

genny da bomb said...

hepi anniversary ana..semoga hampa terus bahagia hingga ke akhir hayat...

hehe ape cik ali hadiahkan kat hang??hihi..kek tu nmpk sedap..sedap ke?hahha

ana-kirana said...

najwa,k.ayu,geni
thanks for the wish!

geni...hadiah ek hehehe...nak tgk ker :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin