HELLOOOO..YER?!.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, January 21, 2011

HELLOOOO..YER?!....

Salam…lama menyepi

Hiks…biasa la mood up n down ..nak nulis pon amik mood..
Ulser dah baik..hilang sket stress…(eh ada ke org peduli ko sakit ke stress ke heh..)
Mungkin sekarang aku ni leka dok melayan tepon sampai terlupa kat blog..
Leka mempromosikan blog lagik satu tu….blog apa ? blog apa? http://tiarabeachmurah.blogspot.com/
Seronok telepon berdering2 ..hellooo cik ana yer ..oh lagik kembang bila org panggey cik :P

“oh dah penuh laaa…apa kata amik tarikh ni”
“heloo..yerrr..dah penuh” cewahhhhh biasa lah…Chinese new year punya cuti…
Kadang2 sampai kul 11 mlm masih berurusan booking…
Ada sekali tu aku tertido 1145 mlm dah,..tak dgr sms masuk…terlambat reply sket ..dah customer close deal ngn org lain hiihi takper2..ada la rezki lagi nnt
Ada tu pulak mcm psiko jer dok seronok booking konfem air liur.
Henpon sekarang mmg tak leh renggang 24/7 :P ..

Utk January punya booking dah capai KPI …lebih dari aku target..Alhamdulillah
Sekarang target utk FEB dan MAC pulak..marketing marketing marketing!
Ok tu jer..last sekali TEMPAHAN CUTI SEKOLAH DAH DIBUKA!!

5 comments:

Iena said...

uyyoooooo...
nak jugak lah satu hari nanti...
ader special price tak? ngehehheee

~tuah.rimbun~ said...

bagus la bisnes hang ni....
dah boleh arrange sendiri..

ana-kirana said...

iena,
boleh2..roger2 ler nnt yerr..
special price ada.. :)

tuah,
alaa boleh la sikit2...nak cuba buat sdiri ..ada cabaran sket

SUZIE APAI said...

waaa...mantop... gigih...ulser & duit masuk adalah 2 item berbeza..moga terus sukses..igt nk jgk terjah penginapan ko ni...hikss..tgk time dulu! harga murah2 ye..

genny da bomb said...

masyukkkk makcikkk...hehhehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin