GURAUAN MENGHAMPIRI ANNIVERSARY | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, January 27, 2011

GURAUAN MENGHAMPIRI ANNIVERSARY

“aiman..aiman nak adik lagik tak” bapak tanya anak
“nakk” lantas menjawab
“amboiii2…2 ni cukop bang..sepasang dah “
Dia dok cerita kawan dia amik anak angkat lelaki..sbb nak sangat anak laki..derang ada anak pmpn 2 ..nak bersalin lagik rasanya dinasihatkan stop kot …
Pastu dia dok kias2 “kak imah dah tiga tu..”gelak2 ..
kak imah masuk dlm topic lak..aku dok cete kak imah dah angkat “baby giant” sempena kelahiran ketiga ni hehehehe
Aku pon bagi bidasan baikkk jugakkkk

DSC05803

Bukan nak tolak rezki..kalau Allah nak bagi mmg terima..walaupon skrg dlm mode ‘marvelon’..tapi kuasa Allah kan…
Buat masa sekarang…huishhhh dgn karenah si kecik atas tu ..Ya Allahhh..mmg menguji betul
Tak dengar cakap ..merajuk..mengamuk …garang… ..
Dah tu aku jadi ‘panas’ gak ngn dia..ke pmpn ngn pmpn panas..
Nak bagi dia cerdik sket…baru leh pikir nak tambah lagi ke idak…harap2 nnt tahun depan antor sekolah dah kurang sket perangai mengamuk dia tu…

6 comments:

k.imah said...

aik cerita k.imah masuk gak tu...

SUZIE APAI said...

okey..........teruskan misi murnimu..

aku bg laluan kt ko dulu...aku ni maish feeling nk berjangoksss

genny da bomb said...

hehehehhee...bagus2 meramaikan umat..hihi

ana-kirana said...

k.imah,
itu la..sejak dia tau k.imah masuk spital baru ni..dia baru tau k.imah ngndung

suzi,
lama tul tak dgr org guna 'jangok'
aku nka jangok gak...hahaha

geni,
aku kata baru nk pikir tau..hehe

n.a.j said...

gurau2 tu pemanis rumahtangga..

tapi, budak2 ni pandai dah demand...

slow2 planning..

Puteri Satu said...

Na. Aqilah pun sekarg ya allah menguji jiwa raga betul, klu x tahan laki bini mahu masuuk wad mental.. Sejak ada adik ni menjadi tol prangai dia, x tahula sampai bila, tuh yg deciide pas cny nak hantar dia taska. Biar dia bergaul danbrdikari skit.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin