KEMELUT TIARA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, January 28, 2011

KEMELUT TIARA

baru jer aku seronok dapat sales ,tiba2 semalam dapat notis.. (aku tak dapat pon,belum tukar alamat owner )  ..pihak pengurusan TBR tarik balik kemudahan 4 wristband yg diberikan kpd private owner.

serta merta lak tu berkuatkuasa...mmg derang ni nak tutup periuk nasi owner2 yg buat sewa sendiri ..
jadinya aku terpaksa la refund balik (jumlah tertentu) kpd penyewa yg dah booking...yer la..aku dah tawarkan harga sewa termasuk gelang ,nnt guest kena beli sendiri ..

sekarang aku tgh fikir harga baru utk guest...mungkin dikurangkan lah sbb tak masuk  gelang tu...
kalau nak termasuk gelang..harga terpaksa dinaiikkan sbb pihak TBR naikkan fees hampir 50% ..

itu ler cabaran nak invest dlm property gini...kalau tak sanggup ..jangan coba2...park duit kat amanah saham ..dok diam2..

mode sedih..uhuk!

3 comments:

k.imah said...

nnt mcm2 lagi die org buat rule baru ana..jenuh gak mcm nie...ni mmg die org nk cari duit dari taman air die org ni..sewa bilik dh susah nk lwn dgn private owner..

genny da bomb said...

saje je kan tbr ni..ape daaa...nk tutup periuk nasik orang nape..

investandtravel said...

Rujuk balik S&P. Satu lagi try rujuk tribunal pengguna.
Ini dah kira double charge. Maintenance fee pun sebat, entrance fee pun nak jugak.
Kalau tak boleh jalan jugak pasang banner kat unit ko tu.
"Kami nak hak kami sebagai pemilik TBR"

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin