TIDAK TERURUS | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, January 16, 2011

TIDAK TERURUS

15 hari menginjak tahun baru...belum start lagik apa yg dikata...
sejak 2 menjak ni diri ku tak terurus...serabuttttttttttt ,,,aku serabut sbb kain baju serabut kat umah hehhe
minggu lepas tak sempat kemas rumah pasal kes kecemasan tu...penat tak habis sbb  balik semalam ja kan
berlarutan sampai ke minggu ni...
rutin jagaan muka tak buatttttttttt...tido tak cuci muka seminggu dah
iron muka pon tak buat...punya la tak larat...sbb terus tertido kul 9 sampai pagi

projek perut kempis pon tak buat lagik...aritu reason tunggu krim tak sampai lagik..skrg dah sampai tak terganjak lagik..
dgn sakit perut muntah2 angin penuh badan
sekarang sakit ulser 2 bijik kat tepi bibir...bengkak nak cakap pon malas
asben kata sakit buang dosa

rasanya minggu ni harap2 ok sket kehidupan ku
hujung miinggu tak larat nak kluar mana2 dah....pi taman pon tak larat...budak2 bagi main kolam tu jer la

owh lagik ..malas nak update blog...sbb ermmm sebab ermmm..dah ada quota time dah kat opis....

cerita tiara..so far ok la..ada la cabaran sket2...bisnes ..pulak tu deal ngn orang..paham2 jer la

2 comments:

SUZIE APAI said...

sebuk ye ko kawan...

tak pe2...slow2 noooo.....

my little family & kaftanbatik said...

sama la ngn akak ni Ana, cuti 3 ari penuh ngn schedule kemas rumah & side project..kekeke

azam thn baru sungguh gigih nih..hahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin