dah ok sket diaaa.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, July 22, 2008

dah ok sket diaaa..

dah 2 k3 2 minggu wiken dok umah jer kan..tak kuar2..minggu lepas aku sakit..pahtu aiman lak sakit..so mmg terperap jer la kat umah..boringgggg

so petang ahad tu konon2 nak mengembalikan mood aiman..dia dah baik demam ..cuma batuk n selesema jer lagi..
tapi mood dia still tak menentu..terikut2 mood demam..manja jer...nk menempek ngn aku jer..

owh ya..bbsitter ada bwk jmpa ustaz mintak air penawar..sbb takut ada benda menumpang ker..mana tau kan ..ustaz tu kata tak da apa..cuma dia kecik ati aku peknen (k.chom tak bgtau pon ust tu aku peknen...leh lak dia tau ek)

ahad tu bwk la aima gi jusco..aku nk carik kasut tp tak dak yg bekenan..beli baju basahan aiman jer la..pahtu bg dia main puas2 kat tmpat main2 tu ler..abih la duit bapak ko hhehehe..




pose ptama pas sehat...tapi still pucat lagi tu
makan tak nak..tak selera kot



malu2 main mata tak nak tgk kamera..




ish mama ni...org malas nk layan laaaaa




tidoooo lagi best...

skrg ni nk bg aiman gemuk sket...kurus sgt2 dia..seminggu tak nak mkn nasi....

1 comment:

cendawanintim said...

Alhamdulillah, dah sihat si aiman tuh...

bagi makan lebih sikit, cover yang seminggu tu..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin