untuk aku dan untuk dia | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, July 28, 2008

untuk aku dan untuk dia

ni kira hadiah tertunggak utk diriku sendiri n utk asben
aritu gi jusco nk beli kasut..nk perabih voucher besday tu..tapi tak jmpa yg bekenan

adiah utk asben lak..sbnarnya dia nak kasut adidas dulu masa besday dia..pahtu dok pi tgk kat kedai tak jmpa yg best..pahtu aku offer nk bg beg laptop targus (aku tak tau pon brand ni hihi) sbb aku igt rege dia murah ..asben pon cerdik tak mo terima offer ni sbb dia kata tak aci ...sbb konon2 murah dari kasut ler....cehhhh..tp sib baik dia tak mau offer aku..
aritu balik melaka gi tgk kat kedai mahai giler....hhuhuhhuu yg murah tu masa offer je kot

so wiken baru ni balik melaka..singgah ler al-ikhsan ayer keroh tu..aku nk cari gak selipar or sandal..dah peknen ni igt nk pakai flat jer...mmg sblm ni pon pakai flat gak sejak ada anak ini

aku tgk yg ni..try2 rasa best sgt..ringan jer..selesa lembut bila jalan..terus la amik


dia cari kasut tak dak yg bekenan kot..pahtu aku kata amik la baju..nnt nk gi kenduri kat jb
dia nk cari yg kolar lak..mmg la payah nk jmpa yg bekenan..
pahtu tgk thirt ni kat patung cam lawa jer..dia pon cakap ok la sbb logo original..nk ikut tu dia tak nak..sbb tak dak kolar




nnt turunkan kat aiman yer baju ni :)

balik tu aku ckp la..ni kira hadiah besday lah ye...buleh lak dia kata tak mo..ni kira hadiah father's day....mak aiiiiiiii ..,..kopak la dennnnnn...tunggu tahun depan jer lahhhhh hadiah besday yerrr

2 comments:

KV said...

ahahaha..adiah hari jadi kira lain tu!

SUZIE APAI said...

orang lelaki mmg cenggitu kan...ssh nk shopping aper2 je...pegi tgk ajer dh 10 15 kali. tp beli idak pun laki..klu pompuankan, dgr org citer ajer dh nk sambor..hehhehhehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin