dokong oh dokong | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, July 31, 2008

dokong oh dokong

balik melaka aritu dgn niat ..ewahhhhh ada niat tu balik..nak mkn buah :)
dah musim kan...minggu sblm ni asben ajak balik tp aku tak larat nk balik sbb aiman tak brp sehat kan..

before tu asben dah singgah umah dia masa ada meeting kat melaka..
mak ada kirim dokong n manggis..sbb masa tu aku batuk so rambutan durian tak kasi

byk gak pokok buah2 kat kebun blkg umah ..dokong,rambutan,manggis..durian kat tmpat lain..
buah mata kucing pon ada..kat laman depan umah ja...rendah2 lak tu..aiman pon leh petik..
tp syg buah tak masak lagi...aku dah la suka ..minggu depan nak balik harus pulunn

pagi2 klua mencai rezki ..isteri n anak membuntuti :) memberi sokongan moral



geram tul tgk buah...tp semut byk



guna tgn pon sampai..rendah jerrr




tp kena panjat jugak la nk amik yg atas sket


sempat lagi pose suh aku amik gambar tue
hati2 bang ooooi..takut dahan mati jerrr...dh la kecik ja tu dahan

kambing ni pon nk enterframe...aiman takut ngn kambinggg..tu yg kena dukung dia jer


tgk kambing sibuk nk tolong kutip
aku mampu dok mencangkung smabil tgk sambil pegang aiman saja... :)


dah2 cukop...suami yg bekerja kuat :)


ni la hasil..cukop ler kami ja nk mkn

cian dia kena sengat ngn temingat..aku igt dia jatuh pokok rambutan
tiba2 jer dgr bunyi gedebuk org jatuh..sib baik aiman ke tempat lain..kalo dok dkt ayah dia sure kena jugak
ni jer rambutan yg sempat ambil..sblm kena sengat..
rambutan kuning ni manis...
buah durian n manggis tak sempat makan..sbb tak dak org amik huhuhu

3 comments:

SUZIE APAI said...

bestnyer...ader dusun sendiri.... syorgaaa gitu!!! sy pnh bercita2 nk cr calon suami yg ader dusun droyan tau..hhahaa

cendawanintim said...

sorgaaaa kan..

kirana said...

suzie,
amboi sampai gitu skali tuuuuuuu

cendawan
saye mmg hantu buah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin