pagi itu.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, July 31, 2008

pagi itu..

hihiihi dlm rasa bersalah ...terpaksa jugak kami melakukan huhuhu..
ekceli dari minggu lepas kami dah plan..smlm 30hb nak kuar dating..
aku la ajak asben dating..rasa dh lama tak berdua2an ewahhhhh
pahtu dia suggest 30hb...aku pon apply la leave..hari selasa baru aku tau..check kalendar israk mikraj..n.9 cuti..cehhhh hampeh jer...patut le dia suggest 30hb..huhuhu ..aku ni dah la cuti sket..gagah jugak nk cuti


yg rasa bersalahnya..sbb mak ayah aku ada kat umah...yer la ..derang dtg pon tak plan..sementara tunggu kak aku bersalin..aku bwk la mak ayah mai umah dulu..rasa cam tak patut lak kan..tinggai mak kat umah...aku pi merendek..bukan pa..aku plan nk bwk derang jln2 wiken ..tu pon kalo asben tak kena keje

aiman lak kami dh entertain last week kat jusco..kira kali ni time utk kitorang plak

ptg selasa tu ..k.chom dh tny aku..cuti ke rabu..aku cakap la..takkkkkk..kl tak cuti...selangor ja cuti..mak ayah aku tak tau pon cuti2 ni...so pagi tu kami kluar cam biasa2..pura2 cam gi keje..aku ngn usung laptopnya..asben pon sama ..kluar kete masing2..pahtu park kat kedai mkn

huhuhuu...terpaksa menipu..bior la korang nk pikir aku apa pon :(

bekfes kat RnR..aku makan ni..tauhu sumbat n cucur udang


asben..soto nasi yg tak sedap..nasi keras katanya..



dua2 oder air milo...nampak tak notebook aku tepi tu..apa kes aku bukak notebook kat sini??hehe..nnt la sambung2 nx entry..

2 comments:

SUZIE APAI said...

owh..bleh plak gitu yer...hiks..pengelat...

cendawanintim said...

lorrrrrrrr, sian plak buat kaedah gitu yer, takper, dah rancang kan, nampak tak melukakan ati yr parents...bukan tinggal lama kan, sehari jer..

klako plak kena usung beg laptop bagai...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin