aiman's playroom | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 18, 2008

aiman's playroom

sempena tak keje ni..yg mana larat aku godek2 la kemas sket2
yg ringan2 laa


huwaaaaa..ini bilik bila mau jadi rupa bilik daaaaaaaa
aku dok gali carik toys aiman ada yg tercampak ke bilik ni masa pindah dulu
tunggu asben tak keja la arrange balik ..



ini bilik aiman main2...kosong jer lagi..furniture satu hapa tak beli lagik pon
igt nk beli brg2 kat ikea nnt ..tgk la cmner..


sblm ni penuh gak barang2 lain...tp aku dah bjaya pindah kan sket2

setakat yg bjaya dikumpul..
nk beli meja kusi...almari ..katil ..oowh byk lagik!$$$$$$$

tp letih nk disiplinkan dia main kat bilik...kalo dia boring2..dia campaknya brg ke bwah
huhuhu..pastu nk kena teman dia main kat bilik..kalo tak..diangkutnya toys turun bwh
aku kalo boleh tak mo semak kat living tu..adoiii...

8 comments:

NaZa said...

byk gak menan aiman. pasni kena share ngn adik la...

ila ramli said...

kalu kat umah, hang memang leak kat atas ker?
aku ni, banayk duk bawah jer, kekadang tido pon depan TV...
tak larat nak naik

atie said...

Na masih sihat lagi ke untuk wat seme tu,take care ya...

Shais said...

aiman tentu seronokkan....tengok bilik mainan dia.

ila ramli said...

nampknya blog ni sepi sekejap lah yer....aiman dah dapat adik..girl, 21 dec 08...tahniah ana..
aku ni yg takut menghitung hari yg lambat lg...huhuhuh

cikda said...

ana..dah bersalin ke..hg mmg budget hujung tahun je ek nak bersalin..aiman pun hujung tahun jugak...tahniah..dah 2 kids.

mama uzma said...

akak...
iena pun klu bab mengemas mainan uzma yg cukup lotih...byk ya ampun..masa beli x beringat..huhu

jane said...

The playroom is where a child’s imagination grows. And the Child Desks where it prospers. Well, I believe in having utility-based Kids Playroom Furniture at home.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin