BABY KIKO warehouse sales | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 4, 2008

BABY KIKO warehouse sales

arini start kiko sales kat puchong..tmpt biasa lah..
aku mula tu mmg tak plan nak gi pon..sbb tgh sarat pastu malas nk berebut2...konon2 nya la kan..ewahhh
tp pastu ada coleague yg tgh peknen nk pegi..aku pon gedik nk join gak..hahaha..tak niat nk beli sgt la..cuma nk tgk2..kalo murah nk beli..
aku baru ja shopping barang baby 2 mlm berturut2 ..almaklum ler..jusco dekat ngn umah kan ekkekeke





ni ler kekdah baru yg derang wat...bg diskaun utk total belian..
dulu2 ada longgok baju rm5,rm8 dll...

so tadi kami pegi berempat time lunch ...kira smpai sana kul 1 gitu..

tgk org ramai gak keluar melenggang kangkung tak bwk brg apa pon..aikk pelik..
slalu tak cukop tgn org borong

kami igt barang dah habis..yer la dah tengahari kan...selalu org serbu pagi2


ramai gilerrr..

sampai2 jer tmpt sales tu..huhuhu...gilerrrr..ramai org..penuhhh!!
tau jer la..tmpt tu dah la sempitt...panas tak yah ckp ler..sib baik la cuaca baru pas hujan ..kira panas kat dlm tu kureng sket tp stll panas la

org Q panjang giler..berlingkar2..campur ngn org dok pilih2 baju lagik..huhu
mmg tak sistematik la..dari dulu mcm ni derang ni..takder perubahan..
kaunter ada 2 jer kot



stok2 baju byk jer kali ni...tak mcm dulu..cepat jer abih..

pada aku sale kali ni cam tak brp best jer..compare yg dulu2 aku pegi..lagi murah
kali ni ..harganya lebih krg sale kat jusco jer..kat jusco pon sale 50% ..
contoh..baju selai rm8 ..sama gak kat jusco rm8 after less..
cuma kali ni..dia bg diskaun after total2 semua jumlah kite beli..contoh cam gambar kat ats tu
kalo beli jmlah byk ni..diskaun byk ni..tp utk baju2 je

utk lain2 brg tak der la diskaun tu..sbb ada yg dah murah
botol2 susu dlm range rm3,pastu adala menan2 gigit2 tuk baby tu..muzik2 tu rm8



wet tissue yg botol tu rm16
yg pack 3 kecik2 tu rm5




baby shampoo n baby bath tak byk sgt beza..
cam contoh yg head to toe baby bath tu..rm11 ..dulu rm8 jer..
kat jusco rm12.90..tak la murah benor pon

yg travel pack toilettries tu sama jer ngn jusco rm12.90..



aku dok diri tepi tgk org ramai..
aku mula tu amik gak la..pastu letak balik sbb tak sanggup nak Q

nk pilih2 baju pon tak larat..ramai nau...baik beli kat jusco jer..


mungkin kalo pegi awal pagi tak ramai macam ni sgt..
dulu kami tunggu depan gate lagik hehehe..amik halfday tu semata2 nk gi warehouse..
skrg ni tak bernafsu lak nk pi terjah pagi2

so sapa2 nk pegi..pegi awla pagi sblm kedai bukak ekke..
sale ni smpai ahad rasanya.

5 comments:

genny said...

hoho
aku mmg le sgt malas nk kena serbu2 himpit2 nih..kang aku pengsan kang sapa susah
so pegi je la jusco tu kekkee..save duit kat minyak hahhaha..

azreen said...

mak ai ramai nye org ek...huhuhu

NieZearm said...

duit bonus dh pakai dulu la ni?

kirana said...

genny,
aku sbb dekat jer aku pi,.,kalo jauh2 tak sanggup ler

azreen,
ramaiiiiiii

niezarm,
duit bonus mana ?kami mana ada bonus..org gomen jer dpt kan :)

cikda said...

aku baru gi serbu jcard day jusco maluri..Ya allah..manuasia punyer la ramai..hmm sampai panas jd nyer dlm jusco tu..terus x bernafsu nak membeli..nak tdo mlm tu baru la rasa mcm nyesal pulak xbeli byk brg..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin