Seremban Jaya ke Seremban 2 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 1, 2008

Seremban Jaya ke Seremban 2

hiks kak puteri mintak gambar yer...sowiii laaa..gambar umah baru tak dak sgt pon
lagipon tiada apa yg berubah pon..just bwk masuk perabot lama ku huhuhhuu


penat tau wpon aku tak angkat2 brg..tp penat jugak..sbb jap gerak sana..jap pi sini..
(bulatnya perut ku...hihi )


penuh la lori 3 tan ni..satu trip jer..sib baik jugak kami dah angkut sket2 sblm ni..
mmg ngam2 sui la..



dah sampai umah baru..kami suruh letak siap2 barang2 kat tmpt sepatutnya..
so tak de la teruk2 angkat pasnih..just bukak kotak susun jer la..
ni antara barang2 dapur..



barang2 lain..kat bilik utiliti..ni konon2 bukak satu hari satu kotak la kot..kalo laraaatttt

gambar kat bilik tak dak lak..katil lama kami suruh pasang siap2 kat bilik 2nd..
bilik kami tak dak katil hahahah..konon2 nnt nk beli set baru tak yah angkat2 lagi kan..
bila nak beli tak tau la lagi...tunggu ada rezki nnt



kat sini pon tak proper arrange lagi..asben dah tak larat tu...
owh tu la sofa lama ku ..huhuuh..tak matching ngn konsep aku nk wat..
tu ler akibat dulu2 aku nak terburu2 beli ..skrg ni dah tak mo terburu2 lagi..



dah keletihan ..oder mcd jer la..

first time merasmikan mkn kat umah baru :)

asben oder 2 bijik burger kat dia saja...huhuhu...cover tenaga yg hilang..
ciannn kat dia..penattt..







11 comments:

NONIE AZIZ said...

tak pa ana...tak pa...lepas katil baru sampai kita pakat pi tengok sofa baru plak...ok...

atie said...

Cantik rumah baru ana yer... a ah nanti leh tengok perabut baru eek.Selamat ya dirumah baru

azreen said...

mesti penatkan pindah rumah baru....rase cam duk kat hotel je...hehehe....apa2 pun jgn buat keje berat2 tau....jga kesihatan ye babe...

SaDi said...

kemas rumah slow slow... jgn rush tau... hehehehehe.... best kan bila pindah rumah yang ditunggu tunggu... hehheheheh :) sadi pun rasa gembira lak tengok org pindah rumah... huahuahauhua :D

mummymer said...
This comment has been removed by the author.
mummymer said...
This comment has been removed by the author.
Ibu Emir said...

tang anak, biar kite uruskan, sebab tu anak kite.. kalau kite susah, derang nak tolong ke kan..

wahh best nyer rumah besar.. best la si aiman nak lari2 ngan adik dia nanti.. jeles jels

Shais said...

Ana dah selamat pindah....jangan angkat berat-berat tau, takut sakit lain pulak....

genny said...

wah bestnye dh dok umah sdiri...apo lagi..kemas jgn tak kemas..hehe..tu la kan..nk beli brg cam yg kita nak kena la beli pelan2..satu sebulan ke kan..kekeke...cam mula2 kawen dulu heheh...ada plak katalog perabot casarini kt depan umah aku..geram ja aku tgk huhuhuhuhu...cantik2 gak

kirana said...

kak nonie,
nak sampai camner..oder pon blom :P ekekkeek

atie,
alahai kak..bila la nk tukar perabot tu tak tau lerrr..hehe

azreen,
penattt..walo pon tak wat keje sgt..nk ikutkan mmg nk wat..tp semput la rasa..tak puas tgk org wat..cam nk kena campur tgn jugak

sadi,
mmg slow giler pon :P hehe

ibu emir,
besar tak la besar tp selesa la utk budak2...

shais,
hiks..mmg tak larat angkat pon kak...hehe

genny,
hihi pelan2 la..sbb duit ciput ekekke..pasnih tgk umah hang lak..

PuteriSatu said...

pelan-pelan na....tak per...tunggu pas bersalin....pas pantang..rest dulu...baru leh wat keje kan...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin