BILA AISYA DAPAT KAKI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, February 8, 2010

BILA AISYA DAPAT KAKI

Aisya dah start berjalan sepenuhnya pada usia setahun sebulan
sebelum ni dia jalan jatuh ..pastu terus merangkak..taknak bangun sambung jalan

video
bila dah dapat kaki..tak mau didukung dah...

video
laju tu jalan...bersiap nak keluar jalan2

video
ni kat alikhsan seremban2 ...carik hadiah kat bapak..tapi tak der yg berkenan

aiman dulu boleh jalan masa lagik seminggu nak masuk setahun..aisya ni kurang berani sikit dari abang dia dulu
perkembangan anak tak sama kan....ni just utk rekod aku jer

9 comments:

nieda said...

selama meneroka dunia aisya..hehe mesti seronok dah dapat kaki ni..video klip x dpt tgk la

:: imanja :: said...

makin ramping la mama pasni...dok mengejar aisya ajer

cikda said...

cepat jugak a..anak sedara aku...setahun 6 bulan baru berani cuba jalan2..

kak sue mimos said...

cam nampak berat jer kasut aisya tu hehehe...caiyok aisya!

ila ramli said...

seronok tgk perkembangan anak2..tak sabo tunggu dina pulak, rasanya lambat sbb dia tak merangkak tp mengengsot..first time tgk bdk mengengsot (memang ikut belah asko ni)

Saliza said...

lepas nih jenuh nak kepung aiman ngan aisya

AyunasiA said...

video yg last tu mcm aisya ada line tracer plak hikhik sowi!

bie said...

haha...pasni bolehla aisya meround 1umah :-D

kirana said...

nieda,
aaa asik nk berjalan jerrrr

imanja,
tobat tak pi mall dah ehhehe..
tak larat kejar 2 org

aida,
aa ikut budak la....


k.sue,
kasut baru beli terus pakai..tu dia tka biasa kot tu :)


ila,
laaa hahahah...jarang tgk budak engsot2 ni hehe


sal,
tu la pasal...bila tak jalan nak suh jalan..bila dah jalan nnt mulut ni bunyi la macam2 lagi

ayu,
perasan aja ko yerr

bie,
abih atas bawah dia round bie

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin