DAPAT APB BUKAN ABP | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, February 3, 2010

DAPAT APB BUKAN ABP

aku pon dapat anugerah gak..walaupon bukan calon anugerah bintang popular..
aku dapat APB (anugerah platinum badge)

memandangkan ni kali pertama dan terakhir naik pentas amik award..
nak gak letak gambar kenangan :P
dulu masa dpt gold badge..awal tahun 2009 masih dlm pantang
kali ni awal tahun 2010 dpt platinum...lepas platinum dah tak der award
walaupon pencapaian ini tidaklah aku nak bangga2kan sebab...hehe sebab nya kami buat pon secara berkumpulan...kalau lah aku sorang buat..mmg aku bangga jugak la..giler apa..aku buat sorang...aku tau la aku ni camner..bukannya hebat pon

ooo lupa pulak..kang korang terpinga2 apa benda gold platinum badge pulak
kat sini kalau dah file 5 IP dapat gold badge ,kalau lebih 10 dapat platinum ,badge tu jer la bertukar color....dan sedikit reward ringgit malaysia.
ada yg terrer giler dapat dapat berbelas ribuuuuu...kami tengok jer la org naik amik cek beribu2

7 comments:

KV said...

tapi baju mu lawa!!

my little family said...

tp platinum pun dpt hengget gak kan? hehehe

my little family said...

tp bj Ana mmg tantek.. :-)

kirana said...

kv,
auwwwww hehe..tq2 ..gambar blur pon nampak ek

k.ayu,
amboi 2 komen terus tu..
dapat la sikit2 kak...buleh la nk beli dinar lagik :P

baju tu ana pon suka..ramai tny beli kat mana masa pakai tu

Em's Family said...

alaa ana, ade jugak dari tak de kan.. :)

tak pe lepas ni boleh target belas2 ribu.. wink wink

lady zaini said...

congrats..

bestnya insentif camtuh..hehe. Lepas nih try la dapat cek camtuh plak :)

kirana said...

mira,
ok la dari tak de hehe..buleh la sikit2...

lady z,
tq2...depa bg tu nak galakkan org file ip la tu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin