BEST2! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, February 28, 2010

BEST2!

waktu sekarang dah nak menganjak jam 1..
mata ni dah penat..kepala dah sakit..tapi tak dapat tido lagik
penat sampai tak larat nak makan apa pon..

petang tadi pegi ikea..tak de plan pon..dah alang2 asben pegi kl nak cari barang opis dia..pastu kedai tu tutup pulak..adoiiii ..daripada jadi sia2 tak berfaedah..baik kite ajak gi ikea...

aku dah set..tak mau borong banyak2...nak beli yg tertentu saja...sbb tu tak amik pon troli
dalam tak banyak tu habis gak 5 6 keping note 50 ...
asben pon sebok pilih cari barang deco utk opis dia ..aku heran gak ..tiba2 nak cari bunga pasu..kain alas meja la...masa sebelum pegi tu..tak bitau pon..dah sampai ikea dia yg sebok dari aku ..cehhhh
dah tu...mana cukop tangan tak amik troli kan..sib baik terjmpa troli org tinggal
tapi ok gak..kalau bwk troli dari awal...sure abih banyak lagik

owh tadi dapat shopping dgn bahagia sekali..aisya sgt berkelakuan baik di dlm stroller..tidak merengek apa pon...aiman pulak ditinggalkan kat tempat mainan ...legaaaa!dia main smpai tak nak balik..

esok kerja2 melubangkan dinding pulak,nak gantung langsir roman blind kat bilik anak tu ..[astu frame yg beli tadi...tak sabar!kalau boleh mcm nk suruh en ali buat malam ni gak!

dah nak gi tido...selamat malam!zZZzzzZZZZ

p/s:misi belum settle lagik..ada lagik barang2 nak beli kat ikea tu...tapi kite slow2 pi naaa...bulan depan2 pi lagik :P

5 comments:

Em's Family said...

nasib la seremban 2 tu jauh benor dari ikea,, kalau tidak... habis

PuteriSatu said...

nak tengooooooook....hiks

genny da bomb said...

hamboi hamboi hamboiiiiii..sakan hang yeeee...beli jgn tak beli hehe

cikda said...

aku pun g ikea...mggu lepas..hehe..klu tak sure kita terjumpa di ikea..

kirana said...

mira,
nasibbbb..kalau tak cair duit ke situ jaaa..kwn sy yg dok sban pon giler...hari jumaat lunch time pecut ke ikea..dia pon kata..awat la ikea tak da kat sban


k/puteri,
sila2..dah upload tu

geni,
minat geni..sanggup duit habis ke situ hihi

aida,
hang pi beli sofa rumah baru ke..hehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin