MANA BEST? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, February 11, 2010

MANA BEST?

aku tengah plan nak pegi bercuti kat pulau kat pantai timur..bulan may ni,
plan nak bawak mak ayah sekalik..pastu ajak kakak dan abang kalau2 nak join
ni nak tanya sapa2 penah pegi...nak sevey2 accomodation ..

antara
1.pulau kapas dan pulau redang...mana best?
2.kat mana bolen mencandat sotong..asben aku kempunan sungguh nak mencandat...
3.bulan 5 selalu cuaca kat ganu cam mana?hujan selalu ker....

utk permulaan ..ni ja dulu utk ditanya2 kan pada korang yg penah pi..penah dengar org cete ker..tak kisah la..janji leh dpt info
Tq in advance!
dari pencinta pulau :)

8 comments:

cikda said...

ana
wei balik kedah x? cuti raya cina nie?

AyunasiA said...

pernah pergi pulau redang, tp tak tau nak citer cemana sebab xde join apa2 xtvt pon kat sana. fobia air.

my little family said...

Pulau redang la cantik Ana... Bulan 5 biasanya x hujan dah - dia selalu sampai bulan march je.. mencandat sotong..banyak bulan 4-5..ok gak tu..

zarith said...

nak ke pantai timur saya cadangkan puan contact Malini 87398332 / 0122398232 Ocean Island Travel Agency...act saya pernah berurusan dgn dia so far ok dr segi price mmg puas hati nt ckp kat dia kwn kak zaa dia mesti tau...

Em's Family said...

pulau redang.. sebab tengok gambar orang pergi sangat cantik,, tapi satu je orang kate kat redang semua mahal2

buzzybug said...

pi redang. syok. p.kapas pun lawa gak. nak mencandat sotong elok gi p.kapas. redang more to diving and snorkeling. pantai redang lg lawa.

kirana said...

aida,
tak balik ..nnt nak suruh mak mai sini ..

ayunasia,
ish rugi la ko..pegi tak main air :P

k.ayu,
ha tu la org dok kata redang lagik cantik tu..
wah mmg sesuai la yer pegi bulan tu..ok2..t,kasih bg input


k.zarith,
okkk..tq ..nnt sy cuba contact yer..

mira,
vote byk redang ni..hehehe
mesti pilihhhh

niza,
ni yg tak sabar ni..k.ana berenang pon tak reti.. :P
dulu pi perhentian..snorkeling gak..tapi ada instructor tukang tarik kak ana..hehe tak reti berenang

sumijelly said...

wah bestnya...
sumi 2-2 tmpt tu x pernaj pergi pun...
sumi merancang nak ke GH sbb nak tebus tiket GH tu.. bulan 5 gak..heheh

harap2 x ujan la..

http://sumijelly.com

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin