SEMPOI SUNGGUH PEMBERIAN HADIAHKU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, February 9, 2010

SEMPOI SUNGGUH PEMBERIAN HADIAHKU

aku mmg tak romantik pon..nak beli hadiah tak da surprise2 dah aih
bkn apa..takut tak kena taste dia..pastu takut tak padan la..mcm2 la takut tak kena

paling senang ajak pi beli sama2...aritu tgk kat al ikhsan seremban tak banyak choice
dia ajak pi ayer keroh...



pilih bang pilih...jgn mahai2 dah naaaa :P




dia beli..dia bayar sendiri dulu...aku sebok kejar anak nunnn



memang tak dok diam ...sampai aku dgr org ckp mcm "mak dok sebok shoping tinggai anak merata" ..padahal aku dok perati dari jauh tu..


berbahagia dengan pilihannya sendiri

lepas tu kami pi meronda2 melaka..saja pi jalan2 ..tengok jusco bandaraya melaka..yg baru sehari bukak tu..katanya jusco terbesar di malaysia yer?
ramai org..susah cari parking....tak sempat nak melihat kedai2 dgn bahagia sebab dok sebok kejar aiman





lepas tu pi amik angin pantai kat pantai puteri....
tak turun pon ..just ronda dlm kete..amikk angin


derang dah tambak kat sini...dulu sini air laut..hujung nun kat pokok tu pantainya



lautan pasir...


p/s:baagus curtain kat puchong ada offer skrg...roman blind rm139 saja!normal price rm280 ,
aku buat aritu pon rm250 ..huhuhuu

8 comments:

Mak Su said...

adiah utk besday ker tu? beli sendiri lagi best, yg penting ongkosnya covered by

ahaks

rynas said...

ok ler tu Ana..bg hadiah tu kira romantik ler tu best apa suami carikan sendiri. kalau saya pun gitu...tapi saya bajet pilih brg around berapa ahaks...

Diarihatiku1976 said...

wahhh... best2 dapat hadiah... yg penting suka kan... surprise kalo tak suka susah gak..

kirana said...

mak su,
hadiah anni...
hehe tukang cover pon bajet :P

ct,
haha sy pon bajet gak..bg range jer kat dia..kedekut :P

diarihatiku,
aaa dia ni susah sikit..kdg tu yg sy suka..dia tak suka

Pelangi said...

aku pun kalo nk bg present kt asben soh dia pilih sndri nk apa..tp aku bg option la..A, B & C (ikut bajet aku)..hehehe..senangkan mcmtu..dh tntu2 dia suka sbb pilih sndri..penah sekali aku belikan dia tshirt kaler pink (pilihan aku)..bagi aku hensemnya kalo dia pkai pink..tp asben aku mcm liat je nk pkai..x bekenan la tu..huhuhu

kirana said...

najwa,
bajet tetap bajet...heheh walupon pada mulanya..pilih la ikut suka..tp ada ayat smbungan lagik tu :P

sama la..cam aku suka shirt belang2..dia lgsg tak suka,..dah tu cmna..kalau aku beli kang makan hati ja dia tak pakai

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah...saya pernah sekali kemelaka...ka pantai puteri...

sumijelly said...

salam...singgah membaca coretan...
wah,...melaka dh buka JJ yek..leh la g hari ahad nie..sbb ada kenduri kahwin kat melaka..hehehe...

http://sumijelly.com

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin