SAYA MEMANG TAK PAHAM | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, February 26, 2010

SAYA MEMANG TAK PAHAM

-meeting dari pagi sampai 11 malam ...apa ke susah nau ker nak buat keputusan
-meeting lepas kerja sampai 9 mlm . ...ini dikira pengurusan masa yg tidak betul

sehari boleh sabar lagik...ni sampai 3 hari beturut2 meeting sampai malam..
saya memang isteri yg tak paham

aku mmg jahat..setiap sejam call tny..aku tau kacau dia meeting...tapiiiii sebab pengalaman pahit tahun 2005 mengajar aku lebih berhati2...bunyi mcm tidak percayakan suami kan....tak2..aku percaya suami..tapi seperti aku katakan dulu...aku fobiaaa...

13 comments:

aminarlisy said...

apakah pengalaman 2005 tu?
apa yg membuatkan ana fobia?
adakah Mr Ali pernah main kayu tiga?
sabar na, sentiasalah bersangka baik..
this is my 1st comment in ur blog..

cikda said...

aku klu laki aku kena keja mlm2..
hmm sampai balik la aku tggu...
sampai kul 3pagi pun ada...takut nak tdo sorang..dah la umah tingkat 16...

kirana said...

amina,
hihihi..bukan en ali main kayu tiga..
cuma pengalaman dulu2 tu..tak semua tau kisah saya ni

aida,
aku tak larat tungu...tertido ngn anak2 sekalik..
tp smlm menanges gak sbb geram asik meeting jer..ahaha

~tuah.rimbun~ said...

sabar yea pn ana..
engineer mmg mcm tu..
dulu saya balik kul 10am hari berikutnya..
meeting campur buat keje

rynas said...

sabar yer ana..mmg ler kalau dh suami selalu balik malam..kdg2 susah jg isteri nak paham. tambah2 kalau 3 hari berturut2. tapi kena kuatkan kepercayaan tu..jgn berprasangka buruk nanti lain jdnya.

buzzybug said...

apa jadi tahun 2005? jeng jeng jeng... :P

Diarihatiku1976 said...

ee samalah... En Hubby i pun jenis yg selalu meeting malam-malam... kejer penerangan lah kan...bila dia kata ada meeting jer..alamatlah soalan yg akan saya tanya panjang berjela.. kalo boleh nak siap bukti surat panggilan meeting skali.. ahahaha... jahat kan saya...

kirana said...

tuah,
hihi sabar la ni..tu yg rasa anak 2 dah cukop tu :P

rynas,
ha tu la tu...tak der la nk sangka buruk..tp geram

niza,
kamu budak kecik dok diam2 ...hahaa

diarihatiuku,
tak pa...jahat utk kebaikan cewahhhhh

genny da bomb said...

hehehe aku cam tau ja apa pengalaman 2005 tu heheh..

biasa la ana..nak tak nak kena gak la paham..aku dulu mula2 keja bising gak laki aku balik malam2 kelas la meeting la..last2 aku dah malas..baik aku tido kekeke..takde apa pun yang dia buat..haha

buzzybug said...

saya budak kecik pun paham laaa... :P mana bleh duk diam. :P

kirana said...

geni,
tau tak pa..hhehehe


niza,
ho la ho la... :p
biar antara kite yg tahu cewahhhh

my little family said...

sapa tak sayang suami kan..kan..kan..
kita call selalu sbb kita sayang dia kan..kan..kan..hahahaha...

Pelangi said...

sabar bnyk2 ana..jgn putus doa yg baik2 untk umah tangga..jgn bebankan fikiran pk yg bukan2..asben aku sllu kua seawal pagi..balik dh mlm..kdng kerap outstation..smp ada yg mulut jahat ckp ntah2 asben aku dh ada cawangan lain..nauzubillah..mntk simpang..kalo nk pk yg bkn2 mmg dh tunggang terbalik dh kami ni..buat masa ni alhamdulillah aku percaya dia pegi keja..sbb dh tau keja dia mcm mana..bersusah2 untuk senangkan kami anak beranak..so far blom penah aku teriak sbb dia blk lambat..hehehe..sabaq naa..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin