celcom broadband | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, March 5, 2008

celcom broadband

yeeehaaaa..akhirnya hubby tepon bgtau dh register celcom bb ..huh..sib baik tak sempat reg kat sban aritu ..dh la usb mahai nk mampos ..ada la jugak hikmahnya locker kunci awal aritu .pulak tu..sib baik la jugak aku tak sempat gi reg kat giant kinrara ..konon2 usb murah rm888 ..compare kat celcom sban rm999 ..pahtu search kat ebay rm650..

pagi tadi hubby call dia pegi celcom tampin..tanya2 kat situ murah la lagik ..rm699 ..kira byk gila tu save!sib baik sgt2!kata org tu sbb kat tampin tak der 3g network lagik..lagi 2-3 hari baru nk ada kot..sbb tu la murah lagik.then dia bagitau org sban pon ramai turun tampin cari usb ni..sbb sana mahai la..

pahtu ada ka org tu ckp..pakej rm68 tu utk browsing jer..utk donlod/uplod kena caj ikut saiz file tu..hmmm muskil2..aku terus search kat forum..then ada la one user ckp ..mana ada caj..kalo donlod dr sykt yg nk caj..kena la caj..itu jer..hmmmmm
tak sabau nk test bb mlm ni ...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin