Dah lama tak membelai diri .. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, March 21, 2008

Dah lama tak membelai diri ..

smlm cuti maulidur rasul aku n famili tak gi memana pon
bgn pagi prepare bekfes..lepak2 golek2 ..main ngn aiman
sampai la aiman tido ..then aku masak utk lunch..
hehe jarang aku masak ni..tgk sawi pon dh nak layu..dr membazir baik masak jer

so ptg tu takde wat pe..hubby ajak gi RB land ofis..nk bayo deposit meter tu
dh pegi..akaun dept tutup lak..yg bukak bhg marketing jer
pahtu pegi tgk site..tak amik gambor pon sbb tak byk diff.pon..
derang tgh psg pagar



hasil tak sengaja nk beli

ajak hubby gi jusco..niatnya nk bwk aiman main2 kat situ
aku lak sajer2 nk jamu mata.. (jusco dh start sale kan) ..sampai2 ajer trus gi
body shop..sbnarnya mmg nk cari hand cream..tgn aku dh tahap kronik..kering smpai
ngelupas2 tepi kuku tu...tu pon aku wat keje pakai glove tu..
dh masuk bodyshop tu...tny la SA tu..the best hand cream treatment..so dia rekemen la yg bwh ni ..aku pon try2 la ..lotion ngn benda ni..tp yg ni lg best..lotion tu skadar lembabkan jer
cream ni utk treatment skali



pas tu dia promote aku lak..skrg ni ada sale 50% utk 3rd item
so aku pon cari la lagi 2 brg ..nk beli papaya shower gel (feveret aku ni)
tp skrg ni aku kena pakai sabun khas hospital kasi so tak jadi beli

last2 amik shea butter ngn papaya scrub..best nih..

sbnarnya aku malas nk scrub2 ni..yg dok ada tu pon tak abih lagi..tp yg tu bentuk gel..
rasa tak puas sket nk scrub
tp ni dh beli ni aku kena konsisten la..nk pegi salon mmg tak sempat pegi dah..

so mlm tadi aku wat spa kat umah je laaa..mintak tlg hubby scrubkan ..
murah jer upahnya..hanya secawan teh o jer...hihi..best2..

mmg best papaya scrub nih..pas mandi tu baunya melekat smpai ke pagi ewahhhh
kulit lembut mulus jer rasa..

3 comments:

PuteriSatu said...

amboi seronoknya puan wiena kita dibelai....hehehehe....sesekali apa salahnya kan...baru best...

Kazilar said...

See here or here

kirana said...

kena skali nk selalu hihiihhii

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin