dah dpt idea ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, March 25, 2008

dah dpt idea ...

aku mmg suke wat entry umah ni..nak2 smlm melayan 'jom bersama eric..'
cm nk pegi je join jd penonton dia..bkn apa tgk derang dpt
goodie bag best2 jer..mgu lepas dpt cat setong..
wiken baru ni gi tgk umah lagi
haihh kalo bole tiap minggu nk pi tgk..hehe teruja punya pasal..
kak aku nk tgk umah aku..so bwk jer la dia gi tgk..



ruang tamu

skrg ni dh pasang cermin tingkap,sliding..pintu seme lah
sinki mangkuk tandas seme dh ada..aku suka style sinki n mangkuk tandas tu..
kat luar lak tinggal nk pasang pagar kot..


master bathroom


ruang mkn

balik dr tgk umah.akakku belek2 la anjung seri aku dok kumpul tu..
maka terjumpalah idea ni..utk wat kat tangga aku ..
Setelah aku bertanya di hobbies n living dan jugak di sini maka aku mengambil keputusan


tak nak wat dinding..mmg betul kata derang..nnt ruang jd sempit n npk terkongkong





taknak kosong bwh tu..nnt npk tangga tergantung


so aku plan nk wat mcm ni...stor bwh tangga gini

la lbh krg




besi tangga ni merah la pulak..tak kenan sungguh..



idea cilok dr anjung seri ..umah azharina

bila nk wat tak tau lah..begantung ongkosnya ...
so nnt akan wujud satu corner kat situ..leh la letak hiasan pasu/pokok
yg style buluh2 tinggi tu ker..idea dh ada dlm kepala ni hihihii

3 comments:

PuteriSatu said...

ana suka..akak pun suka tengok entry ana pasal umah nih tau...mang ditunggu2 entry nih...dan entry2 progress umah ana seterusnya nanti..memang akak tunggu...

idea tu memang lawa la sangat...mesti cantik ni nanti..akak plak yang terexcited nak tengok umah ana yang siap nanti...

Faina Arisya said...

ana beli rumah kat mana? amboi.. kak puteri.. asyik dok tengok progress umah orang.. nanti kita ramai2 tengok progress rumah dia pulaks...

kirana said...

kak puteri,
ala kak..sy ni gempak jer lebih hehehe..suke berangan ..kalo ada fulus lebat leh la melaksanakan angan2 sy nih huhuhu

faina,
sy beli kat sban 2 ,
itulah tak sabor gak nk tgk umah kak puteri

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin