warehouse lagi | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, March 5, 2008

warehouse lagi


lunch hour..ramai jugak org


arini pi wsale lagik..nk teman srg lagi kwn yg tak sempat nk ikut smlm..smlm dia MC..ni srg lagik kaki wsale..pulak tu aku saja nk bg derang geram.aku tjuk ler gambor2 lingerie yg seksi n cute n fancy tu ..teruja lah derang nk beli..mau taknya murah bangat sehhh..



kwn aku tgh bayo

pahtu tadi tgh bedesum pegi..kuar awal sket..aku cm biasa la tak plan apa2..hehehe..
sampai sana meronda jer tgk2..tgk comfforter smlm yg aku beli dh tak der ..sib baik beli smlm..byk jugak yg dh abih..pillowcase pon dh tak byk choices




aku beli mattress protector konon2 nk bg cadar lawa..nampak tegang jer la nnt kan ..pahtu beli la sarung bantal color ijau ..simpan tuk org dtg umah ke ..fanatik ijau..harus amik ijau wpon ijau ni tak brp lawa..



org blkg bj coklat tu npk muka dh lain tgh kwn aku ni dok gagau carik duit

kwn aku yg ni memborong sakan jugak..smpi tak cukop duit lah..hahahah..jenuh korek duit nk bayo..nk guna mastercard kena rm200 above..
1.30 dh dlm keta nk balik..singgah mcD jer..tapau ..dh dua hari aku mkn mcd ..gara2 warehouse la ni

3 comments:

nasazfrog... said...

wah shopping tak hengat nih... tak ranap duit ko nyah..

Akinogal said...

See Here or Here

kirana said...

nasaz:ranap tak ranap..soping tetap soping hahaha ...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin