hasil borongan aritu.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Saturday, March 29, 2008

hasil borongan aritu..

ni la dia brg2 menan yg sempat aku rembat
yg best2 tak byk sgt
aku aim nk beli barney laptop..tp takder la pulak
tp dpt doodle pro ni pon kira ok la .. 40% save
aiman dh mula pegang pen nk menconteg
so yg ni mmg sesuai sgt



yg magnetic cookies tu pon best jugak..
aku mmg suka range laugh n learn..ada music,
learning shapes n so on lah...berbaloi jugak beli ni
sbb normal price rm79.90 ..tp aku dpt murah gile...worth buying




model menge'test' pop onz table



lagi yg kire ok jugak..check up time elmo..yg ni pon best jugak
tp tunggu aiman besar sket kot baru dia reti main doctor2 ni

barbie tu utk hadiah anak buah aku yg dpt upsr cemerlang
hehe lama giler nk bg hadiah..maklom ler nk berjimat cermat
tunggu sale baru nk beli ehhehe

yg fairy rainbow tu asben ku suka nk beli..sbb suka benda tu
hmmm muskil aku..kempunan bb gal ker hehehe



yg tug n gigle tu kira murah jugak la..
beli utk baby akan dtg hehhhehe ..konon2..ala lg pon rm10 jer..



haa yg ni beli sbb murah jugak..rm5 jer..sapa nk kasi kan
ni main gasing..lawan sapa plg lama berpusing
smlm kul 2 pagi aku ngn somi dok main mende ni
hehe anak tak leh main lagi so kami main dulu lah
ni menan tuk 6thn ke atas


hmmm aku mesti kalah jua...tgk yg hijau tu..steady jer berdiri
aku nyer dh kena beat ngn ijau tu huhuhu
tak pe nnt nk asahkan skill lagi


leh jd multipurpose lah meja ni hehe

3 comments:

nasazfrog... said...

aku tengah menjeles kat ko nih tau... aku suke la mende2 camtu... tempat duduk tu aku carik kat sini tak der... ade lagi tak camtu lagi... ermmm jeles nih... brg2 tu smua cam ok lagi kan..

kirana said...

sabau2..jgn menjeles hahaha..
weh..ko tau tak nk dpt tu bkn main seksa lagi tau...hehe..yg krusi tu masa sale thn lepas..limited lah ada 4 ketul jer kot..pat2 nya2 sapa cepat dia punya..
aku dpt rege murah giler tu..kat luar rege rm169.90..aku dpt rm20 jer!no defect at all...seme function elok..seme brg2 beli tu tak da defect...kalo yg reject..derang bgtau brg tu reject..ada ruang khas utk brg reject..

Yana said...

huhu..banyaknye..ni yang geram ni..next warehouse kn g skali..kita jumpa di sana ye..ujung tahun ni ada lagi kan..by that time dah bersalin so leh serbuuu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin