dah namanya kaki warehouse | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, March 4, 2008

dah namanya kaki warehouse

ni hasil konon2 nk jamu mata tgh tadi


pantang ada warehouse mesti nk terjah...baru jer dok sonok tak belanje duit gaji utk terapi lagi hehe..tup2 kwn aku ajak gi warehouse sorella,windsir dan mcm2 brand lah
aku ni pantang org ajak..nk jugak pegi walau tak plan nk beli apa..konon2 nk meneman aja..


sampai aja sana..laju jer masuk..org tak brp ramai lagi..tgk sana sini.bra mmg murah2 ..murah giler..aku tgk2 jer..then tgk nigthies..comei gak..sambar la satu plus matching panties




pahtu round2 tgk cadar lak..mmg nk beli cadar pon..dh boring cadar kat umah tu..tp konon2 nk tgu masuk umah baru nk tukau seme baru..tp tak tahan dah la..beli jugak tadi sbb tgk murah sgt n bekenan jugak sbb color ijau!my feveret color..hubby pon suke color ijau..

pahtu cari match sarung bantal color coklat..suke!




dh nak bayo npk lak bantal best..rm10 jer sebijik..sambar la 2 biji..total seme shoping arini rm184 ..tp puas hati lah....


nampak gaya tak leh nk insaf2 jugak lah...ni nk tgu mattel wsale lak ni...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin