KOMEN MEREKA TENTANG SAYA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, June 29, 2009

KOMEN MEREKA TENTANG SAYA


di akhir program..setiap peserta dilekatkan kertas putih di belakang..so everyone can comment anything ..kira kutuk belakang tapi tak tau sapa yg kutuk lah ehhehehe

so ni komen mereka terhadap aku..positif negatif..aku terima...amik yg jernih buang yg keruh ..cheh...

aku tulis balik..ada tulisan aku tak leh baca pon ada
ada 30 peserta..tp yg tulis ni 23 org ja..ada la yg tak sempat tulis

1.Active participation
2.Happy
3.Good team player.Lots of hidden good qualities
4.U are happy go lucky
5.Friendly
6.Fun and happy
7.Like to talk, 'bising' but its ok
8.Nice talking to you.Hope we can be better friends :)
9.Friendly
10.U r a very social person,cool , (last word tak paham tulis apa)
11.OK
12.Nice looking
13.Nice voice on your dangdut song..hehehe.. (ni mesti partner duet aku komen)
14.Nice
15.Nice Person
16.Good girls
17.Fun ,talkative
18.active
19.shy (ni mesti org ni tak kenal aku sgt kot...hehehe)
20.Beautiful (nak gak highlight hahahahah...)
21.Friendly
22.Nice dancer
23.Good,friendly,happy


boss tak sempat komen kot..tak da pon ciri2 tulisan boss
baik buruk..terima seadanya..ad ayg buleh improve ..aku improve..mcm bising tu kan..maybe dia tak suka aku ckp byk2 kot..hehe

9 comments:

~~ciklinn~~ said...

wahhhhh best2 tu komennn chaiyok2

mama uzma said...

hihi...
mestikan dpt komen dr org keliling....

genny da bomb said...

mana ada yang negatif..cam ok ja suma..hehehhee..shy??????taik kucen le shy hihihihi..

wehh..aku aritu saja belek gambo masa kat skolah dulu kan..masa kita form 2 ke form 1 tah..alahai...sekeping nye hang ana oiii..akakkakaka..aku lak..muka comot tak leh blah giler muahahaha

k.imah said...

Ana punye komen semua ok...huhuh..patut bg boss komen tgk ape die tulis..hihihih...

NaZa said...

yg part beautiful tu kena besarkan tulisan sket. hahah.. dendiam ada secret admire ni. aku pun nak letak la dalam blog aku. hihih

MommyDania said...

ini koje teambuilding la nih yek.

bie said...

nk letak gak la dlm blog hahaha...

cikda said...

ana..
great dancer..haha kelakar a..aku xtau pun hg pandai menari

fey said...

rajin ana simpan.. akak simpan kt mana laaaa... kekeke

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin