KEMPEN MEMAKAI TOPENG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 4, 2009

KEMPEN MEMAKAI TOPENG





"According to my latest news, 15 schools in ****** is closed and the latest death included one xxxx cashier and I went to xxxxx 2x when I was back in ***** recently
xxxxx ***** is closed temporarily as of now
So now I don't know is even shopping is a good idea "

selepas my immediate superior sebarkan news ni..aku ngn k.imah cergas gi amik mask...sebarkan kat dept..

berhati2 ....
Kite mintak simpang jauh2 dari virus ni...ameeeen.


JAUHI H1N1!!

19 comments:

SUZIE APAI said...

hiks...cun jugak ko pki mask tu...

genny da bomb said...

macam doktor la ana..hihihi...cam nk gi masuk bilik bedah

dekja78 said...

heheh..masuk gak meja k.imah kat blkg tu...

bie said...

hahhaa kalau tgk muka ngan kepala je..mcm antu pocong lak bi ...putih je haha

MommyDania said...

mcm seronok btl pakai mask ye

NaZa said...

amboi cepat tul bergaya ngn mask... weih.. tadi aku gi mkn ngn immediate superior ko ni.. dok depan dia lg... ish.. tp dia xde la bersin2 depan aku. ekkekek

Abang Long said...

Teringat pada Jemaah Al Arqam, yang memakai purdah

AyunasiA said...

hihi dapat kan maklumat yang tepat, dari orang yang tepat juga.

contactlens said...

hmm...ni model2 tunjuk pemakaian mask sekali dgn deZahra,Ariani,Hajaba gak ni kot...hihihi :P

gadisworld said...

he..he..kena gak ker..ingatkan kami dkt UUM nih jer kena..as pun kat office skrg nih mmg kena pakai..lebih2 lagi kami di bahagian service..so teramatttlerrr kena pakai..

~~ciklinn~~ said...

sama2lah kita bersama mengelak dari penyakit @#$% ini.... hehhehehe

anak2 aku lak tak mau pakai...dia ckp.. mama ni utk bad guy jerlah pakai mask.. huhuhuhh

kirana said...

suzie,
lemas..tak leh pakai lama2 rasa

geni,
amik gaya jer geni..

k.imah,
terlupa nk zoom smpai tuan

bie,
aaaa mcm pucong hehehehe

momydania,
huhuuu..tgh jakun

naza,
tka bersin tak pa..

abg long,
ada ja idea abg long nk komen ek

ayu,
apa maksud ko?bos aku bg tau tak betul ek?

contactlens,
tahniah dah hafal brand tudung :)


gadis,
belum kena lagik..berjaga2 jerrr
mencegah

ciklinn,
hhaha betuah la budak2 nak pakai...aku pakai pon lemas rasa

AyunasiA said...

berita kat paper pon lom tentu betul beb. panggil ler pegawai kesihatan negeri ke haper, suh dia terangkan, baru ler jelas. idak ler main pakai mask je tanpa tau apa sebab musabab kihkihkih

kirana said...

ayu,
ooo aku tau..aku baca kat blog ko dah..
pakai mask takut dia terbersin batuk depan kami ni haaa..hihii
langkah berjaga2..
sekolah anak kwn aku dah kuarkan surat suruh parent bekalkan mask utk anak gi sekolah

yg news arini lagi takut wehhh..anak dia tak gi mana2 pon..terkena jugak..antar umah pengasuh jer ..tak keluar mana2..

risau sungguh

Mummy Dasy said...

Bagus ek... kat ofis ni ramai foreigner harus syor boss suh ketatkan pemakaian mask ni

iamthewitch said...

Wah semangat betul wanita-wanita bertopeng. :P Baik berhati-hati, take precaution... :)

kirana said...

mee yee,
hahahha..u pon pakai laaa

mama uzma said...

Wahh...
betui2 meriah nih...

klu iena..iena pun x segan nak pakai...hahahaa

kirana said...

mama uzma,
kami ja pon pakai hahaha

pi giant tak pakai pulak..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin