SAYA TAKUT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, June 18, 2009

SAYA TAKUT

saya pening2
saya rasa badan 'berangin'
saya takut
saya takut
saya takut

saya tak da mood skrg


kebarangkalian peknen ketika masih mengambil pil brp tinggi yer...huwaaaaaaaaaaaaaaaa
saya takut nk buat test!

22 comments:

genny da bomb said...

uikk??hang ada tertinggal makan ubat ke..aku tatau plak possibility tu cemana sbb aku tak amik ubat hehe..

aku doakan apa yang hang doakan gak la..hehehe

ss mantin said...

uiks?.... segan nak tanye lebih2...


tapi nak menyambuk jugak...

:: HUSNA :: said...

kalo hg x buat test mcm mn nk tau resultnye...
aisya kecik lg kan...

aku x prnh amik ape2 protection...
protect sdri2...
kalo lmbt period takot gak...

mama uzma said...

huhuhhu...
tu la paling iena takutkan...
sbb slalu gak miss mkn pil..

nak x nak wat la kak test...
mmg takutttt.......

MommyDania said...

oh oh!! nk join kelab aku skali ke? ahaks..

Zawiyah said...

jeng jeng jeng...hehe..ada khabar gembira nampaknya!

rynas said...

termiss makan ker..kalau termiss ada kebarangkalianlah. kalau makan on time jer tak penah dgr plak org makan pil terpegnen selalu kalau pakai iud mmg bleh terpegnenlah..
wat testlah baru tahu hehheheh mana tahu berisi

my little family said...

biasanya klu mkn ubat, 99% akan selamat. Klu miss smlm pun leh cover balik pg tu mkn ubt tu terus. janji jgn 2 mlm berturut2 xmkn.. :-)

mungkin kesan sampingan tu, akak pun biasa mcm tu Ana. :-)

tp klu nk confirm- beli tester kat farmasi je.

NaZa said...

ala.. ni seme sbb ko pk peknen, sbb tu segala tanda kuar.. hahaha... ko nak aku doakan yg baik ke or sebaliknya? ekekkeke

~N.E.L.I.D.Y.A~ said...

Ana,test la dulu.kalo termiss makan ubat memang possibility nak preggy tuh tinggi.ana test jek dulu.neli pun doakan apa yang ana doakan :)

KV said...

ada tertinggal pil dak?
ish..akak pun tumpang seram ni!!

PuteriSatu said...

uiks....

Takper...tak per....hormon je tuh.. hormon kurang stabil... lum nak kasi ecah adik lagi aar..kan Na...hiks...

p/s saje kasi ko sedap hati Na....ahak...

fantaghirolynn said...

terover makan durian kot...

kirana said...

GENI,
TAK DA MISS ..CUMA TIMING KDG2 LARI SEJAM 2 JAM

SS MANTIN,
ALA SEGAN APAAA...


HUSNA,
PASAI DIA KECIK LAGI LA AKU SERAM NI..HANG TAU DAK..MCM NK LURUH JANTUNG KALO NK WAT TEST TU..HUHUHU


MAMA UZMA,
TAK PER..TGU LAMA SKET BARU KITE TEST HUWAAAAAAAAA

MOMYDANIA,
WEH KO NI...AKU BARU NK VOGUE DIHARI RAYA HEHEHE

K.ZAWIYAH,
HUHUH AISYA KECIK LAGI KAK... :(

RYNAS,
TAK DA MISS,TIMING JA LARIK SKET SEJAM DUA ..
AKU DAH SEARCH ..0.5% BULEH MENGANDUNG..MEANS 1 DLM 200 BULEH PEKNEN WALAU PUN BERDISIPLIN MKN PIL..SBB NORIDAY NI HORMON NYA RENDAH

KAK AYU,
SEDAP HATI SKET AYAT AKAK TU EHEHEHHE
TAK PENAH MISS 2 KALI..PENAH SEKALI JA..TP AMIK DOUBLE PASTU GUARANTEE NO EHEM2


NAZA,
HUHUHU AKU HARAP AYAT KO BETUL LA...

NELLY,
UHUK...TAK MISS CUMA DTG SIMPOM2 MCM NK PEKNEN AISYA DULU..BADAN ADA ANGIN..PASTU PENING2..
NAK TEST TU KITE TAKUTTTTTTTTT


KV,
TAK DA TINGGAL...
SY YG MENANGGUNG NI LAGIK SERAM KAK OOOII..TAK TENANG


K.PUTERI,
SEDAP LA HATI KEJAP BACA AYAT AKAK :p
NNT MLM TERINGAT BALIK

kirana said...

LYNN,
DURIAN LEH ANGIN GAK EK?

MAKAN BUBUR KACANG HIJAU ADA DURIAN..TP SKET JA ..TAK SAMPAI 3 ULAS RASANYA

atie said...

Hihi ...seram gek na wei....kadang2 makan ubat tu pun ada kesan camtu gak kan....cewah nak sedapkan hati

Mummy Dasy said...

KLu makan ikut arahan yg betul xlekat kot... tpi klu ada miss mmemang ah tu..
tapi kite dulu dah lama amik pun ada ciri2 macam tu coz x serasi tu yg tuka depo

ila ramli said...

Ada makan bidadari tak? Doktor cakap bidadari boleh tambah kesuburan.... Ada kes terpencil, patient doc tu mengandung even mkn ubat pon..... Jeng jeng ana, buat test jer, hopefully termakbul Doa hang... Aminn

genny da bomb said...

meh aku nk sedapkan ati hang..takde apa2 lah tu kot..mebi sebab hang penat..jaga anak tak sihat..ng keja byk..aku pun penah pening2 sbb keja byk n penat..lagi satu badan berangin tu mebi sbb hang makan bubur kacang tu kot..bukan ada angin ke kacang tu..

kirana said...

K.ATIE,
TU LA..SY DH SEARCH2 MMG JMPA PON ARTICLE CKP KESAN2 PIL PON ADA RASA PENING DAN MUAL..NAK SEDAPKAN ATI AJA..NAK TEST TAKNAK EHHEHE


MUMYDASY,
AA..KITE SERASI DGN NORIDAY...MUNGKIN LA KOT KAN ..CEWAH

ILA,
ADA MAKAN..LETAK KAT OPIS..TP TAK BRP DISIPLIN SKRG NGN BIDADARI TU..
NNT LA BUAT..TGU SEMINGGU OR 2MGU DELAY..ADOIII BAHAYA TUL..

GENI,
TKASIH LA MENYEDAPKAN HATI AKU EKKEKEKKEKE...

fantaghirolynn said...

xtau la.. tapi ari tu lynn belasah sebijik durian.. terus pening.. mabuk..

kirana said...

LYNN,
HUISH SEBIJIK TU BANYAK..SY 3 ULAS JER :p

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin