SURPRISE TAK DIHARGAI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 24, 2009

SURPRISE TAK DIHARGAI


lewat aku kasi...dah dia outstation..

aku excited tempah utk dia..tapi mcm tak appreciate pon

SEDIH

aku nak bwk diri tido kat saujana subang esok malam 3 hari 2 mlm...merajuk :(
aisya anta umah nenek melaka..aiman pengasuh jaga mcm biasa..malam tido ngn bapak

mama merajuk .bye



p/s:aku kena pi team building lorrrr...hiks..kang korang igt aku lari dari rumah plak kekekeke

9 comments:

shahi said...

sedihnyer entry nie.....ana.. kenkadang tu lelaki memang cam nie... tapi merajuk tu jangan lelama lah.... hehehehehe

shaifulsafar said...

sebab dia tgh diet kot... tu yg tak excited tu.... hehehehe...

~N.E.L.I.D.Y.A~ said...

ana nih...wat neli rasa "ala..jangan la merajuk sampai nak lari ke tempat lain"...sekali adalah gimik semata2 :-/

mama uzma said...

ishh...
akak nih mati2 ingat akak nak bwk diri td...hihi...

jgn sedih2 ye kak...
kadang mcm tu lah..

k.fey said...

nak merajuk tu.. jgn lupe bwk berus gigi ye.. berus gigi kt situ mahal giler.. rm10 hengget yg paling kokak skali...

KV said...

hhehe..ingat kan merajuk lari dr rumah.

my little family said...

xpe, nanti lepas bwk diri tu mesti dia pujuk sbb dia 'winduuu' lama x jumpa...lalalala...:-)

atie said...

Sapalah yang tergamak tidak menghargai kek secantik itu.....amat confius.hhi.

kirana said...

SHAHI,
MMG PON..SABAU JER LA..MERAJUK NI SMPAI LETIH MERAJUK HAHAHAH

SHAIFUL,
MAYBE NI TAK SUKA KOT BENDA2 CUTE NI ..CUBA BAGI HENPON SEBIJIK..MAU SENGIH SMPAI TINGA

NELY,
HIKSSS SAJA NK OVER2 HAHAHAH

MAMA UZMA,
AA BIASA LA..RENCAH ASAM GARAM SEMUA ADA..BARU THRILL KAN CISS


K.FEY,
HAHAHAHHA DATIN NI SEMPAT LAGIK WAT LAWAK...


KV,
HEHEHHEHE...ACAH JER :p

MA,
YO LA TUEEEEEE..DIA WAT MCM TAK DA APA JAAA


K.ATIE,
SAPA LAGIK K.ATI... :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin