NEGATIF | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 19, 2009

NEGATIF

oleh kerana aku nak buat kerja tak tenang...
aku kuatkan diri gi klinik...hajat dihati nak amik supply ja ..
tapi terstori gak kat doc..

"doctor,kalau amik pil,buleh ngndung ker?"
"ada miss ke?"
"takder"
"amik pil mmg period tak teratur sket"
"tapi doctor saya ada simptom2 ..pening2.."
"nak test ke.."
"tapi doctor baru 2 hari delay"
"nah gi kumpul urine"
"tapi doctor..saya takuuutt" ...ehehhe banyak tul alasan aku
"jgn risau"

korang tau dak..masa nunggu result tu...aduiiiii ketar tangan2 ni..pegang paper pon gigil..nak baca pon tak tenang..

tak tau nak cakap cmana..mcm nak tunggu result exam...result nak masuk u..masa tepon upu online..berdebar2





tp debaran aku berakhir dengan.....1 line! huhu selamattttt





pastu aku tersalah paham...



doc tjuk tester

"tunggu jap..tunggu dia turun"

"aaaa positif ke doktor"

"tak...tunggu.."

"haaa nak tunggu lama bg nampak line ker"

"tak..tunggu dia bg ubat"

"oooooooooooooooo"







hohohoh takut punya pasal

12 comments:

genny da bomb said...

kakakakakkaa...betoi2..rasa takut tu mmg sama la cam yang hang sebut tu..aku smlm sbb tak best rasa buat juagk..sama la cam hang gak..hehehehhehe

mama uzma said...

hihihii.....

PuteriSatu said...

ha kan akak dah kata..hormon je tuh...hiks...

~N.E.L.I.D.Y.A~ said...

haaa...agaknya doa ana sama cam doa neli kot :) nak ucap congrats pun cam tak kena gaya lak.hehe..biasa la tuh,ambil pil atau injection memang cam tak stable je emosi. neli pun cam tuh jugak :)

atie said...

Fuh!!! selamat na....hihi.

fantaghirolynn said...

hehehehe.. selamat.pasni makan ubat betul2.. alarm hp baru xmiss

shaifulsafar said...

alaaa..... aisya nak adik la mama...

uhukuhukuhuk... batuk plak...

Mummy Dasy said...

ha kan betul....
kahkahkah lawak jek doc. tu pun cam nak kenakan u jek

rynas said...

hhehehe..sib baikkan. saya pun penah jugak ada simpton2 nak pegnen, delay peod 3 hari. siap nak jumpa doc amik ubat bg peod, ttp nasib baik masa nak jumpa terus peod.
sekarang ni pun kdg2 masih ada simpton2 tuh saya abaikan ajer sebab dah pernah kena, as long as saya tak miss makan ubat.
lg pun pil saya ni, saya perasan kalau perus kosong, makan ubat mulalah berangin, pening dan muntah hijau.

kirana said...

GENI,
OOOOOOOOOOOOOOOO HANG TEST GAK EK EHHEHEHE

MAMAUZMA,
MH SMBG PJG SKET HIHIHIHIHIHIHHHIH

K.PUTERI,
PERASAAN BERLEBIHAN HAHAHHA


NELY,
HIKS..CAM PAHAM2 JER NOOOO..

K.ATIE,
SELAMAAAATTTTT

LYNN,
AA MMG ALARM SELALU PON..CUMA KDG2 PAS ALARM BUNYI TAK GI AMIK MKN DOK DELAY EHHEHE

SHAIFU,
JGN DOK BATUK KAT SINI..VIRUS HEHEHE

MUMYDASY,
TU LA..DAH CKP ALA SERIUS TU..TAKUT TUL


RYNAS,
BETUL2..SIMPTOM2 AWK BGTAU TU SAMA LA NGN SY RASA ...TP TAK KLUAR SIGN LAGI NI..TU TAK SEDAP GAK RASA..GERAM TUL RASA

KV said...

hahaha
akak pun tumpang lega.
Gelabah beb!

buzzybug said...

kite plak yang debar2 baca...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin