KE AMPANG MERAIKAN BIRTHDAY ANAK RAKAN BLOG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 10, 2009

KE AMPANG MERAIKAN BIRTHDAY ANAK RAKAN BLOG

Minggu lepas kami keluar melepasi sempadan seremban lagi(hari2 aku melepasi sempadan ahhahaha).Kali ni ke ampang pulak.
Mama aqilah kawan di alam maya ku(jiran blog,kwn berjoyah di YM) menjemput untuk memeriahkan besday party puteri kesayangannya.
Pada mulanya memang tak dapat pergi dah..sebab asben standby kan..tapi aku tersalah tengok jadual..nasib baik mama aqilah tanya buat kali kedua hehehe..ada rezki nak berjumpa gak kan.

Dah alang2 nak pergi ampang tu..kami kena lah mengatur perancangan yg teliti ..apa yg buleh disinggah sepanjang on the way ke ampang tu.





apsal la gambar jadi susun gini lak ni...
mula2 sampai..berdebar gak nak jumpa kan..hehe tak penah kenal....tapi mama aqilah ni jenis kepoh2..ramah2 gitu..so tak la segan sgt..





layu jer aiman










aqilah najla yg cute..geram tul aku..kena cubit jer la peha ngn pipi dia tu...
















sakan aqilah tiup lilin tu..sib baik tak tersembut air liur skalik :P




aqilah kasih goodies pack kat aiman..













sesi nak gambar berduaan tak buleh...dua2 malu hihihhi










aiman dah dpt menan..tak heran dah yg lain






































game pon dia tak fokus..kejap jer dia dah lari balik















goodies bag dari mama aqilah...comei2..rajin sungguh la akak ni
































tiba2 aiman tu wat hal nak dok dlm stroller lak..apa2 jer la aimannn...
terima kasih kak zai..sudi gak jemput saya dan family nih..
nak tulis byk2 pon tak buleh ni..apa hal ntah gambar ni jadi susun gini

10 comments:

Abang Long said...

Jadi ini kiranya ... pertemuan antara blogger juga ya ?

genny da bomb said...

sakan hang meronggeng..hehe..smlm aku ada la nmpk sorang minah ni bawak keta honda city WP* 24** melenggak je bawak keta..aku nmpk aku excited la kan nk make sure betoi ke dak..ng ketaku yang comel aku dok lane kanan la nk potong kasik nmpk honda city yang bwk slow motion kat lane tgh..tgk2 betoi la org yang aku sangka tu..aku hon pun tak dgq!geram aku..sbb aku dok lane kanan aku kena la laju ke depan..kakakka

simpang nk masuk kajang selisih lagi..aku hon lagi dia wat tak kisah ja ng aku..takpalah hari2 jumpa jugak minah ni kat blog..kakakkakakaka

kirana said...

ABANG LONG,
YUP..HEHE TAMBAH KAWAN2 KAN

GENI,
ALAHAI GENI SORI SGT2...AKU MMG TAK PERASANN SUNGGUH..PAS TOL SG BESI TU BYK KETA LAK SMLM..TU BWK SLOW JER TU SAMBIL MELAYAN LAWAK "SEX: TAK PENAH" HOT FM HEHEHE...PAS BANGI BARU LEH LAJU2 CEHHH

HANG LAIN KALI NAMPAK AKU..BG LAMPU LER WEHHH ..KALO HON AKU TAK PASAN..SBB KDG2 LORI2 PON SUKA HON2 ..

HANG SELALU GUNA SG BESI KA SKRG NI..LEH LA KITE KETEMU LAGIK HEHEHE...
hang bukak tingkap lambai2 kat aku nooo pasni hahahahaha

mama uzma said...

Ooo patut la ari tuh kata nak gi ampang..

da dekat sgt kat umah iena..
mommy dania...(keh3 btui x kak..)

klu x ketemu kita kan...hihi...

genny da bomb said...

mmg itu le jalan nk gi keja pun..hari2 lalu la..

aku takleh la nk bagi high beam sbb aku tak sure lagi betul ke tak hang tu..sbb baru nmpk sekilas..tu yang dok lane kanan nk make sure dulu..jarang2 aku nk dok lane kanan tu..aku pun sll dok lane tgh cam hang gak..malas nk pikir cilok2 ni haha..tp sbb nk make sure tu hang,tu yang aku cilok gak..tak pasal ja aku bwk 120 semalam hihi..sll menten 90-100 ja

PuteriSatu said...

akak begitu gemok bila dok sebelah ana.... malu nyeeeeeeeeeee.... hahahaha....

cikda said...

genny...
eh pahal aku tulis nama gennny plak..haha..boleh plak..genny awat hg x keloi jek kuat2..hg kan bising..

ana
oo tu yg hg singgah penara tu ek..aku plak xde umah..ronggeng2 midvalley..

=*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...

salam sis..
lame dah saye dok usya blog sis ni...saje je..suke bace pengalaman orang...
salam perkenalan...u perasan tak?muke ur baby gurl cm ade skit2 same ngan Aqila najla ni...

kirana said...

MAMA UZMA,
IYER LA..AWK DOK AREA SITU EK..BILA2 LEH LER KETEMU PULAK CEHS

GENNY,
AKU PASAN BUNYI HON PAS TOL TU..TP TEPI AKU LORI..AKU IGT LORI NI HON SAPA..HEHEHEH
WEHH HANG IGT PLAT NO LAK NOOO EHEHHEE ..KUAT INGATAN


K.PUTERI,
ALAHAI KAK..TAK DA LA GEMOK PON..

AIDA,
GENI TU SORA KAN KUAT..KALO DIA BUKAK TINGKAP KELOI BARU AKU PASAN EHHHE..

DAH BYK KALI GI PENARA TU...ANTOR ADIK AKU..KDG2 SINGGAH MINTAK DIA BELANJA BIHUN SUP MELETUP TU HAHAA

NURUL,
WAHH DOK USHA TU HEHEHHE USHA KE BACA :p

PASAN GAK..KAT MATA AISYA TU NAK MCM AQILAH SKET2...AGAKNYA DOK BACA BLOG MAK DIA TU

mama uzma said...

kak...
boleh2...x de masalh...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin