HARI INI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 9, 2009

HARI INI

aisya demam ..tapi aku masih datang keje..bersalah jugak rasa
mula tu ingat nak EL jer hari ini..tapi check panas dia dah reda ..
dia masih aktif..minum susu mcm biasa..cuma badan agak panas sedikit
ni kali pertama aisya demam..mungkin nak berubah bulan org kata nak dapat upah kot

********************************************************************************
aku sedikit sibuk daripada biasa..sebelum2 ni no tepon aku bos tak penah tau..bos2 sebelum ni pon...aku cukup tenang bos tak tau no tepon..boleh cuti dgn tenang,boleh gi mana2 dgn tenang
tapi skrg tidak lagi..aku tak suka lah macam ni..

********************************************************************************

ada cerita nak diupdate..tapi belom berkesempatan nk upload gambar..
tp dah buleh baca kat blog mama aqilah :)

dua tiga hari ni..tak sempat nak melawati blog ..ada la satu dua yg sempat ku terjah pagi2


sekian.

8 comments:

:: HUSNA :: said...

patut semlm xnmpk batang hidung..
hihi..

genny da bomb said...

wooo patut la selama ni best ja hang pi shopping2 hehehe..bos tak cari mmg best..kalo dh start cari..mmg sll la kena cari nanti..sabo jek la byk2

cikda said...

ana
sian anak hg demam..

cheza said...

patut la sunyi sepi umah ni..
takpe..take care ya ana..

atie said...

harap demam biasa je aisya tu ye na,kadang2 risau juga bila baby demam kan.Moga2 ok

my little family said...

cepat2 sembuh yea aisya..Ana, klu demam tu berlarutan, cpt2 bwk ke klinik tau...

kirana said...

HUSNA,
HIKS...ARINI HANG NAMPAK KAN

GENI,
TAK SUKA TUL LA

AIDA,
TU LA..AKU KAT OPIS DOK TINGAT KAT DIA..HUHU

CHEZA,
SUNYI KAN DIRI SEKETIKA CEWAHHH

K.ATIE,
AA..KALO 3 HARI TAK BAIK NK GI KLINIK GAK

K.AYU,
BAIK BOS :)

mama uzma said...

Oooo...patut la blog akak sunyi je...plik gak...ingatkan gi bercitu ke apa...

hihi...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin