LIPSTIK RM6 CAMPUR RM28 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 23, 2009

LIPSTIK RM6 CAMPUR RM28

ku belek2 draft..ada yg dah siap gambar..so tulis sket buleh la publish
kuhidangkan gambar tak bermakna ni ..dikala zaman aku tak bizi ,sempat nk snap2 haha



sebelah kiri lipstik brand Secrets (colour grape) RM6 beli masa guardian wat promosi apa tak tau..(kak shahi rembat gak sebatang hehe..)masa ni tgh merayap time lunch..ada ja benda nk beli

belah kanan lipstik lama dah..skin food yg color terang sket yg aku tak brp suka tu..



hasil gabungan dua lipstik itu..hehe jimat duit..tak yah beli lipstik baru
so lipstik terang tu leh la pakai..



nak ala2 nude konon..lebihkan sket lipstik RM6 tu heheheeh..

ok aja aku pakai..tak da bengkak2/gatai la..tak ngelupas ..takut gak..aku tak penah try brand Secret tu...

tu ja entri merapu ..lama tak merapu katanya.

6 comments:

KV said...

asal takdak efek, layan jer. Byk leh jimat tu. Hehheh

dr_wahida said...

kalo ikut makeup artist pon, seme main campur2 kaler..thats why cantik & kita tak dapat kaler yg diorang pakai.

mama uzma said...

klu kena warna yg dicampur...
mmg cantik...hihi

genny da bomb said...

aku pn suka wat warna campo ni...kalo ada tersalah beli sll la aku wat camni..cuma jenis je la lain

Mummy Dasy said...

klu serasi ok ah..
tp me pun sll gak wat

kirana said...

KV,
NAK JIMAT..APA2 PON BULEH HAHAHA

DR WAHIDA,
AAA TP DEPA LIPSTIK MAHAI2 HEHE..TAK PAKAI CAP2 AYAM NI

MAMAUZMA,
YA BETULLL...

GENI,
NAK MENJIMAT KATANYA

MUMY DASY,
AA OK..SBB KDG2 LIPS MURAH2 NI BIBIR LEH KERING NGELUPAS..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin