LARI DARI RUMAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, June 25, 2009

LARI DARI RUMAH

hari ni sampai sabtu aku tak balik rumah..
cehhh konon2 merajukk...hahahhaha


kami gi team building ni haaa ...
mula tu aku cam nk ngelat2 tanak pegi..konon2 ada anak kecik kan
mula la nk cipta alasan...tapi pikior2 balik macam jahat lak heheheh
kalo tak pegi kali ni..nnt kena pegi lagik ..ntah2 ngn group lain..lagi tak best kan


semalam dah selamat anta aisya..huhu sedih lak rasa...dia cam paham2 jer nak kena tinggal..
ni la pengorbanan ibu bekerja
aiman tak tinggal..nenek suruh tinggal kan ..tapi aku dah tak packing barang2 dia..
lagipon aiman tak tido..sure dia nak ikut balik ..nenek acah2 suruh tinggal pon...dia dah lari keluar dulu ke kereta


ok..tata..keje jgn ngulor :P ..jaga kesihatan...berapa sekolah dah tutup ek kat kl...jaga2 yer...kuarantin dok umah jer la..

7 comments:

PuteriSatu said...

la akak ingat lari dari rumah betul tadi..chait...

SUZIE APAI said...

hiks...mmmg mama yg berkerja gitu la gaya nyer...

aku time nk ikut trip g maner2 mesti gundah gulana ingat anak...tapi hati tu nk pegi...saborje kan..

cikda said...

aku dok tggu..bila la sekolah aku nak tutup...

nasazfrog... said...

ala kirana hang pegi sebab ada urusan tertentukan, tak pe,, en suami kan ada,, :)

Fariza said...

hi kak ana....nih kak rohana musa , akak sebelah dorm yeh..heheh..sungguh berlainan sekali.rasa mcam x kenal je.makin cantik dengan baby yang sgt cute!!
sy keje kat cheras...
anyway keep in touch yer....keep up writing n blogging...!! cheers

Mak Su said...

lari baik2 ya :)

kirana said...

K.PUTERI,
HIKSS..MASIH WARAS LAGIK KAK :p


SUZIE,
TU LA..SONOK GAK SKALI SEKALA JADI BUJANG

AIDA,
AMBOII NGELAT NK CUTI LA TU

NASAZ,
IYO.. :)


FARIZA,
HAHAHHA..AMBOI TAK KENAL EK..HEHEHE..
AWK PON LAIN AIHHHHH...VOGUE GITU :p..


MAK SU,
TAK LARI..NAIK BAS

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin