TENGOK DAN JAGA TAK SAMA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 17, 2009

TENGOK DAN JAGA TAK SAMA

dah lama tak menulis..kekok pulak rasa ..cewahhhh
nak kena warmup dulu ni...
ni cerita minggu2 lepas kot..masa gi ampang..terus singgah visit akak aku...
lama lak tak tengok kembar dia

dah besar..geram betul aku tengok..gebu lak tu


bila tengok besar gini..seronok jer ..mcm best..
hehe tapi kesabaran menjaga...hanya yg mengalami nya tahu hihihi
kalau demam..dua2 demam..dua2 batuk..serentak...macam ada sensor lak kembar ni kan



nanti nak kawen ..ntah2 kena buat serentak gak ehehhehe



masa bagi makan ni la...seronok sgt aku tengok kak aku suap depa..kejap mulut sini nganga..kejap mulut situ..best tau...dah duduk elok ja makan..geram tul tengok


aku nak dukung sorang pon tak larat..mmg semangat tul...
abah depa dah biasa dah..leh kurus ni

macam nak kembar jer bila tengok ni..tapi nak masa dah besar hhehehehe


ok la..nnt aku merepek benda lain lah kalo sempat

tu dato seri najib nak kluarkan pekeliling dah tu...jgn blog kena block sudah pasnih :P
dah gi wat keje.. :P

12 comments:

Abang Long said...

Bila hendak kahwin. Dapat pula pasangan kembar. Kena pastikan bilik yang betul.

my little family said...

sbb dah pernah ada kes tertukar pasangan..kekeke..kan..kan..kan..

p/s: adei la, awat nk p kuar pekeliling tu..X sokong! ;-p

MommyDania said...

mana blh block blog. dia sure galakkan, nk suruh org baca blog dia :p

mama uzma said...

alalaa....
comeynya lah kembar nih...
bestnya...

genny da bomb said...

aku geram tgk baby chubby2 ni..nak2 plak kalo comei lote..mmg nk kena gigit la budak tu hihi

buzzybug said...

comel giler. tembam. geram laaa

atie said...

hahaha....sempat lagi tuh, pergi kerja cepat.ekeke,memang susah jaga nak kembar ni na, hanya yang mengalaminya tahu....dan yang tahu tu akak ler....

cikda said...

huish..semangat dua-dua..montel

cikda said...

huish..semangat dua-dua..montel

mrs rux said...

beshnya tgk org ada twin nih..tp mcm hang kata la..jenuh nk menjaga..aku yg baru sorang nih pon kadang2 rasa x menang tangan,nih kan pulak nk menghandle twins.

ana,aku ada send invitation thru facebook.pls check it out yer!

kirana said...

ABG LONG,
HEHEHEHE..JAUH PANDANGAN ABG LONG TU

MA,
LAJU AJA DIA TAK SOKONG TU

MOMYDANIA,
AAA EK..BETUL2


MAMA UZMA,
BEST TENGOK ... )

GENI,
SYIOK PELUK GEBU2 NI KAN EHHE..

NIZA,
CEPAT ADA ANAK SDIRI :p

K.TIE,
HEHE KEJE2 JGN DOK BACA BLOG

WANI,
OK2..NNT AKU ONLINE FB..HEHE TAK SEMPAT BUKAK

Mummy Dasy said...

huhuhu mmg teringin kembar klu ada petua nak dapat kembar ni pasti akan ku amalkan..
dulu masa preggy Daneen dah xcited doc. scan 2D kata kembar tp kena confirm semula gi check kat pakar scan 3D tidak rupenye

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin