GILA SUP KETAM | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, June 4, 2009

GILA SUP KETAM

ni minggu lepas punya kot ni..hari aku tak sedap badan... (qshe tu agak panas kot ngn aku..bila start amik pas peot..mesti sakit tekak dan mula rasa nak demam..so aku kurangkan dos sebijik ja sekarang)

masa tu asben pon demam dah 2 3 hari..dia demam memang makan hari jugak nak baik.
Pastu atas keperihatinan seorang suami...cewahhhh dan2 puji tu
dia bawak balik sup ketam ..memang tak tergerak rasa nak makan apa2 pon..aku just pesan beli air 100 plus jer..sebab aku tak makan panadol ..atau pon air badak ke apa..

kena sekali sup ketam...perghhhhhhhhh..terus rasa tak demam ..cehh!
pulak tu sup ketam tu best gilerrrrrrrrrrrrrrrrr..perfect rasanya sup tu...hehe tak tau nak cakap sedap macam mana... (aku masak tak sesedap beli ni hahahha)


sup ketam yang best sgt2..dari dol tomyam
sepinggan ni aku sorang ja ngadap ahhahah



malam kedua..asben beli lagik walaupon dah tak demam...dah ketagih la kan..
tapi kali ni dia beli kat restoran turbo kot..tak sure..tapi kat S2 lah
yang ni kureng sket rasa sup nya..lebih kepada rasa masam2 ...tomato terlebih kot


dulu gila tomyam,pastu sup tulang...sekarang sup ketam !

pastu malam ketiga beli lagik kat dol pulak...ehhehehe memang sah ketagih..



pssssssst..saya sgt bizi..cewahhhhh terpaksa gak bgtau ehhe sbb lambat reply komen2 korang

11 comments:

NaZa said...

ko jgn la letak gambo2 makanan ni.. aku teringin tau nak makan. huhuhuh..

mama uzma said...

yummy2......
sedapnya la hai........

my little family said...

sedapnye..sedapnya.................

MommyDania said...

ketam doll tu nmpk sgt sedap!

shaifulsafar said...

sebagai peminat ketamm... saya rasa macam nak je gi doll tomyam tu balik keje nih... hahahaha...


review dari anda sangat membahayakan kesihatan orang2 seperti saya.... :-)

genny da bomb said...

weiiiii awat hang tayang makanan cenggini..mahai tu nk beli ketam plak...huwa huwa..ampess ana...

cikda said...

ana..
aku xpernah makan sup ketam..camne rasa dia..dah la payah nak kopek ketam..alamatnyer hirup kuah jer la..

kirana said...

NAZA,
HANG TINGIN PI CARIK..KANG MELELEH NNT

MAMA UZMA & MA,
MMG SEDAAAAAPP

MOMMYDANIA,
YA BETUL..MMG SESEDAP

SHAIFUL,
AWK GI DOLL MANA?
NI DOLL KAT SNWG...

GENI,
HAHAHHA KEDAI MKN KAT UMAH HANG KAN BYK..PI LA TRY

AIDA,
SALAH SATU SBB AKU SUKA KETAM SBB SUKA GIGIT2 KETAM TU LER..MMG MENCABAR NK MAKAN..TU YG BEST TU...HEHE

KALO ORG DEMAM DENGGI ELOK MAKAN SUP KETAM NI..

shaifulsafar said...

saya tak pernah gi mana2 dol pun.... last time my ofismate ade rekmen mkn kat dol senawang tu.... tapi sampai la ni tak dan nak gi lagi....

bila tgk sup ketam ni lagi la.... haisssshhh.. :-)

faiz said...

Puan Ana weihh..hang jgn la promote makanan pelik2..susah amber nak carik nanti woo...huhuhu

kirana said...

EN FAIZ,
ALAAA TAK SUSAH AIH...PAYAH NAK CARIK..MASAK LA BG ISTERI MAKAN..KANG AIR LIUR MELELEH LAGI HEHEHEH

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin