house warming | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, June 16, 2008

house warming

owh ini bukan house warming umah aku yer...hihi..
ni umah kwn baik aku di banting...
umah ni baru diduduki 3 minggu kata nya..umah double storey 22x76 rm180k
renovation and deco hampir2 100k katanya
gambar dari depan umah terlupa nak amik..maklum le teruja nak masuk dalam umah hehehe
owh ila dan suami juga minat color hijau..so cat depan umah dia mmg hijau..dlm umah feature wall pon ijau...katanya yg dalam nk cat ijau lain..tgk kat tin color lain..bila cat jadi color lain plak..cam dlm gambar
jomm layan gamba yg mana di snap oleh suamiku


dapur ..kos rm6400 tak termasuk dapur n sinki


ruang mkn terpaksa dihimpit ke tepi..utk sementra...ni ijau apa nama ni



ruang tamu

water feature


landscape depan laman...rm60k kos lbh krg...ni asben dia yg wat sdiri..empunya
landscape company..so raung parking kete leh masuk satu jer la


pokok orkid..

aiman merelakskan dirinya

dia tgh pikir nk main tueeee



khemah..ijau..suke sgt..cam kenduri kawen jer ila ni wat


antara tanaman yg ada

ni ler ila kwn baik ku..aku pegang anak dia tu..semangat betul..nk masuk 10bulan
tapi besar dari aiman hihihiihi


bila balik..letak jer aiman kat depan jadi co pilot bapak
pahtu terlelap la dia..senang mama..berehat2 di blkg...hihii
tapi bahaya jugak ni sbb tak pakai carseat kan..
gambar2 bilik aku tak letak..takut jugak privasi org kan..master bedroom dia besar giler...
pasnih sapa nk wat house warming jgn lupa jemput tau..hihi
aku ni kalo tak da aral...sampai punya...

2 comments:

cendawanintim said...

banyak idea nanti nak buat tuk umah sendiri kan...wahhhh, syioknyer ader umah sendiri...huhuhu.....

buzzybug said...

huhhh??? aiman dah botak??? tiru gaya mawi ke? wakakaka...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin