harap2 kali ni jadi laaaaaaa.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 20, 2008

harap2 kali ni jadi laaaaaaa....

2 minggu lepas..selepas org umum naik minyak ..kami gagah jugak nk jalan tabur duit atas jalan..huhu...mulanya nk pi genting..tapi aku rasa tak larat la nak naik atas...so plan g sunway jer..lagi pon che abang tak penah pi..cian kat dia..ekkeke..aku pon sbnarnya dh berapa lama tak jejak kaki ke sini..

dah tau nk gi jalan..dok berlengah2 lagi..padahnya kul 3 petang baru kluar umah..pahtu singgah makan ding dong ding dong kul 4 lebih baru smbg betolak..dah smpai sunway jem pulak..huhu



masa sampai nk cari parking..excited amik gambor dulu..
nk cari parking satu hal...full ajer..tapi kira sistematik jugak la sistem parking dia..tak yah la pusing2..tgk lampu merah or ijau je..kalo ijau
tu means ada la kosong..hehe..lama nau aku tak gi smpai dh upgrade ..aku dok jakun lagi

sblm masuk dia dok melengah amik gambar lagi huhu
sudahnya kami sampai kat kaunter tiket kul 530 ..hihihii..tny2 org tu kata tutup kul 6!
huwaaaaaa...frust sungguh...dtg dr sban tau..rugi2 duit minyak tol..sia2 saja..
aku tak dak mood dah nk meronda dlm mall..terus balik huhuhuhu

ni aiman gagah jugak nk main pelampung atas darat..dah ketagih nk main air tak dpt..cian diaa



utk mengqada tak leh main kat sini tu yg kitorang gi A famosa jer..

tapi arini dapat emel yg agak best...harap2 tak cancel la ..

"Dear ALL,as you aware,the family day is now confirmed would be held on Saturday,9 august 2008 at the SUNWAY LAGOON.

...yada yada yadaaa
All paid by M*M*S... "

yuhuhuuuuu...harap2 tak da aral la yg melintang..mahai tau tiket nk masuk..rm48/person...dulu ada choice single park rm18 jer(ni thn bila tak tau)...skrg dah tak der..

9 hb jugak adik ipar aku nikah kat JB..10hb che abang kena berada di KEDAH pulak..huhuuh..harap2 dia dpt meluangkan masa b4 outstation...

1 comment:

cendawanintim said...

dapat jenjalan sefamili, sorga kan...bila ler time kami, asyik full ajer schedule..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin