sempena hari bapa.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 17, 2008

sempena hari bapa..

15 jun kan hari bapa..aku dah lama beli kad ni...beli skali ngn naza
aritu hihi..sama2 pilih kad..tapi tak sama lah kadnya

so pagi ahad tu..aku terbangun lewat dari hubby..aku terjaga kul 8 lbh gitu..dgr cam org tgk tv..
aiman pon terjaga skali ..terus aku bukak lemari amik kad..hhihi sembunyi takut dia tgk..
pahtu suh aiman kasi kat bapak....



just bagi kad jer..

pahtu tgh2 nk wat roti telur..aku tny la dia lagi..nk ke gi A famosa?
plan nk pegi sabtu..tapi dh pegi house warming..so tak jadi la..
arini aku tny la lagi...sbb igt nk belanjer dia kali ni sempena hari bapa kan
dah org nk belanjer kan..sebulat hati la dia nak pi ....


masa dlm kete..aiman tido jer...haaaaa.senang..letak jer kat depan...15 min gitu dh senyap

sampaikan kitorang berenti nk lunch pon tak bgn..
dah off enjin pon tak sedar2


ni aku kat luar kete..nk kejut dia..liat sungguh nk bgn..

pastu gi opis dulu...sgt komited ngn keje dia huhuhu..cuti2 pon nk gi opis gak tu


abang..cepat la...huhuhu....aiman lak jadi tukang kaco la...tak larat den nk jaga.,.,biar la dia nk wat apa..



ni dah sampai..terus beli tiket..ahha..aku bg rm50 jer.bajet cukop la
tgk2 rege tiket dah naik rm30 single park tak termasuk safari..huhu
rm10 lagi asben la kena tambah..ekekeke..aku bajet rm50 jer hahaha..belanja tak ikhlas ni :)




tengok tu aiman tak sabor dok tgk org main air tu..


awalnya kamera tak bwk simpan dlm locker..ye la..nak main air kan..
lain la kalo kamera kalis air..huhu so gambar ni dh last2 dekat nak balik baru gi amik kamera..


aiman awal2 tu takut nk main..sbb masa tu derang pasang ombak..takut dia..tak nak duduk dlm pelampung dia..pahtu dah lama2..ok dah..siap gi ketengah lagi..main ombak tinggi..dok dlm pelampong srg2 tak pegang pon tak pa..punya la dia eksen

bila dah petang pon tak nak balik...meraung bila angkat..haru sungguh


tgh gigih nk main tube besar..yg dia punya tak nak




gambar aku n asben tak leh letak hehehe..asben tak kasi..dia tak pakai baju..dan aku kebasahan..malu nk letak
masa ni tgh siap nk balik..aiman tak puas2 ..ni pas aku marah dia ngamuk taknak balik..siap guling2 lagi..
pas aku pujuk ...terus duduk diam makan biskut


dah nak balik ..hihi cuba tgk aku jalan tinggai anak..haha..aiman jalan lmbat..nk tgk sana sini..aku pon nk jalan tgk sana sini gak....



amik gambo jer..tak masuk pon..hihi..bajet tak dak hahaha

masuk je kete..baru jalan jer...terus terlelap..tgk tu sambil berdiri tu..letih sgt la tu
tu jer la percutian singkat di hari minggu aku...
pasnih dok diam2 tak pi jalan mana dah kot

4 comments:

NaZa said...

waa.. ada gombo kad. kena amik gak ni... bestnya pi mandi manda...

kirana said...

naza,
kad tu asben aku yg amik gambor..dapat2 tu terus dia snap..aku lupa da nk amik hihi ....

KV said...

wahhahaa... sambil berdiri pun layan tido gak si aiman tu.

mama uzma said...

tahun ni hubby iena leh sambut hari bapa la..dah jadi bapa.....
hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin