bila sudah cinta... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 20, 2008

bila sudah cinta...

betul la kata org ..cinta itu buta...(cinta yg buta atau org yg bercinta itu buta ?)
tidak kenal siapa yg dicinta itu org yg punya...
sudah takdir atau jodoh dia?
simpati aku pada yang didua ...
pabila si dia berkahwin rahsia..
sampai bila nak berdusta..
suatu hari ketahuan jua...

ewahhhh..berpuitis lak aku...hihihii..
sapa yg paham kisah puisi ni ..?ekekkee..

p/s:kpd kwn aku kalo 'terbaca' entry ni..maafkan aku..aku sekadar meluahkan rasa aku...aku tak mendedahkan identiti sesapa kan....

7 comments:

NaZa said...

sejak bile ko pandai berpuisi ni? ke ko cilok karya org. ekek.. nnt kena saman kang... nk kena wat rumusan ke puisi ko ni? mcm paper BM SPM. :)

cendawanintim said...

wah..puitis bahasa tuhhh..ada pape ke nih??

buzzybug said...

i guees, orang tu yang buta! ;) don't blame love... coz love is only pure feeling and only a pure heart can understand what true love is. hahaha... *merepek apakah ini*

they'll realise it someday, but, maybe it's too late... duuuhhh~ doa je!

kirana said...

naza,
ko jgn tak caya..penat aku wat ayat tau ...sbb tu aku brani publised...huhuhuhhu..sila anto rumusan sblm jmaat petang

cendawan,
hihi..cuba pahami ayat2 itu ahaha tak da kaitan ngn saye..

buzzy,
amboi cik niza pandai berbahasa cinta skrg...ada apa2 ker yg k.ana tak tau?

nasazfrog... said...

mmg ade kes cam ni,, tadi member aku baru ym ngn aku ade la si dia tuh nak kwin walaupun jadik bini no 2,,, eee klau aku terajang jer,,, hihihihi

Ibu Emir said...

ade jugak kes macam ni happen to my circle of friends. kesian rase si isteri tak bersalah pun

buzzybug said...

hahahahaha... x ada apalah kak ana... kte sama je cam dulu... cuma nak menunjukkan skill jiwang2 ni jap... hahahaha...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin