..... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, March 14, 2010

.....

kesan down masih bersisa di hati ...
ni la padahnya bila buat sesuatu yg tak minat..dari mula masuk keja..aku mintak nak masuk group yg aku minat ..dapat la..tapi hanya 3bulan saja..lepas tu kena transfer ke dept lain..dah kena buat design ..lepas tu bila restructure balik aku minta nak buat keja aku minat,.tapi tak dapat jugak..sampai la hari ni masih bersabar keja ..
tapi aku tak boleh nak keja dgn penuh dedikasi huhuh...sampai la baru2 ni kena sound dgn bos besaq..sehingga terkesan di hati sehingga rasa nak resign..
tido tak lena...padahal benda tu pada org lain mungkin biasa aja..ala teguran dari bos kan...biasa la kan..tapi aku ego agaknya huhuhu ...


dulu penah la sembang2 ngn opismate...buat kira2 berbaloi ke tak berbaloi kalau berenti keja..
wah tiba2 berenti keja terus haha...tak der la...mana leh berenti..aku ni support mak kat kampung..kalau aku berenti..tak da la elaun utk depa lagik..


eh apa aku nak cerita sebenarnya ni huh...

owh kami tengah menghitung hari utk dapat kunci tiara..tak sabar nya nak merasmikan
due 28 mac ni..kalau delay kena la interest..laywer kami call bgtau..kalau aritu kami tak minta diskaun duty stamp..document dah boleh serahkan kat lawyer bank..harap2 minggu ni dapat balik doc dari lembaga hasil

entri caca merba pulak malam ni..belasah jer la...aku ni nak buat aduan pasal majlis ni...pokok rumput tak tebas..cukai pintu mahai pulak tu..nnt aku amik gambar la..kot la ada org majlis terbaca blog ni..buleh tolong2 forwardkan

2 comments:

mazzuana said...

ana, aku penah rasa macam mana fed up ngan makan hati perangai boss opis...pepagi aku macam drag my feet to the office tau, pastu rasa nak nangis. Benci bila ingat balik.

kirana said...

mazz,
huhuu sedih2..sabar byk2 jer la

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin