KUALI I DARI ITALY TAUUUUUUU... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, March 11, 2010

KUALI I DARI ITALY TAUUUUUUU...

orang tayang henbeg italy...aku nak tayang gak..kuali italy :P

dengan bangganya aku nak bagitau..aku dapat beli kuali dengan harga paling murah sekali!
rm6.90 ,dan pan rm3.90!!
pi carik cap apa yg boleh bagi rege tu hihiiii


muka kuali



aisya sebok gak nak tjuk muka dia tu..





en ali merasmikan pan dgn menggoreng sebijik telur jer..tanpa minyak
hmm..melekat jugak..kena letak minyak sikit kot



dan aku tiba2 bersemangat utk goreng ikan ..tiba2 jer semangat datang
hhaha...setakat goreng ikannnn ....sila sambung ayat sendiri :P
aku redeem 130 utk kuali..,70 utk pan..
terima kasih kepada yg menderma setem kpd aku last minit.....kak fey,kak zawiyah yg sanggup pos tu..terharu2 .kak su,kak shahi ..
mula tu dah redeem 130,pastu cuba2 tny sapa2 yg tak nak setem kan....sib baik rajin bertanya...dapat jugak sebijik pan

9 comments:

CheZa said...

wahh..ana, dapat juga periuk dari italy tu. berbaloi jugak tu dgn reganya tu. semoga makin rajin ke dapur. hehe

kak sue mimos said...

eh! aisha ker tu..cam iqbal laa

Saliza said...

pasnih lagi rajinlah masak kan....

f!sy@fadzil said...

Kak Ana, selalu Fisya (class of 99) jadik silence reader to your entry, tapi entry pan ni paling tak tahan..tergelak2..baguih la kak Ana nie..rajin mendecor (saya yg interior designer ni asyik design umah org ja)..Maybe dh masuk umah sendiri baru semangat dtg. At this moment x dpt buat any built-in furniture (fav part) at my rent apartment. Go go Kak Ana!!

mazzuana said...

gila gigih ko kumpul setem tu ana...kalo aku memang tak de kumpulnya...mau suku jalan aku dah buang...tak sabar!

Muhammad Adam Rayyan said...

assalamualaikum auntie!

adam kat sini. adam nak mintak tolong sharekan link blog adam kat blog auntie boley?
http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/

thanks auntie!!

p.s: mummy ada pun ada satu kuali itali, tapi yang kecik punya je la. jadilaaa...

kirana said...

kak zawiyah,
hehe..dah oder buku resepi ni.pasni tungguuuu sy tayang masakan sy pulak kat blog :P

k.sue,
iqbal versi aisya


sal,
hahah harap2 gitu ler jadinyaaa

mazz,
asben yg tlg kumpul....alang2 soping tu kan...

wslm,
t,kasih krn singgah blog auntie..

kirana said...

fisya,
laaa awk interior designer ek..hehe leh la kongsi2 pendapat...bg la komen apa yg patut naaa

Irenelim said...

Cantiknya kuali you!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin