TULISAN KOSONG PETANG JUMAAT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, March 26, 2010

TULISAN KOSONG PETANG JUMAAT

harini cuba nak bangkit kan mood nak shopping baju kasut utk diriku
pegi la sunway pyramid..sbb ada bonuslink day...kot la sale best kat parkson tu kan
selain tu nak tengok2 baju kat marakesh wing tu

masuk butik rimba..belek2..tertengok satu bangle lebih kurang sama design ngn aku pakai masa dinner 1001 malam tu..huhu tengok harga...lebih 110% dari aku beli!ish mahai la pulak kan
tapi baju situ cantik2 ...

keluar masuk kedai..masih lagi tangan kosong...masa dah suntuk
terus ke parkson..tak jumpa jugak yg berkenan...last sekalo pi beli selipar ben10 ngn kikilala jer kat aisya hahaha gara2 tak mau balik tgn kosong

dalam perjalanan nak balik..terlihat aussino sale pulakkkkkk..ish singgah lagik
dah masa suntuk gila ni..telek2..mmg murah lahhh 60% off,ada tu 70% ..kanak2 nya 80% ..giler..

aku mula tu nak rembat cadar utk tiara..tp ermm kerna kunci tak dapat lagik.tak jadik ..
so ambik utk kegunaan sendiri kat rumah....kan aku kata..aku sng nak beli brg rumah dari nak beli baju sendiri..


tu jer la..motip entri ni nk bgtau aussino sale..haha buleh gitu....yg rege rm145 jadi rm58 jer..dulu aku beli rm75 lepas diskaun..tu yg plain lah
sekarang aku amik yg corak belang2 pulak..

4 comments:

Pelangi said...

cadar Aussina kalo nak lg murah bole kirim kt aku end of May nnt..maybe aku akan ke Wisma Aussino..hehehe

SUZIE APAI said...

pompuan.....best jugok tuh...

Irenelim said...

Snap lah sikit gambar untuk kami tengok. :)

kirana said...

najwa,
hehe boleh2...nnt kite sembang2 naaa

suzie
mmg aku pompuan ::)

irene,
hehe tak sempat nak snap2 ..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin