BORING PULAK NGN KOLEKSI TUDUNG AKU NI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, March 19, 2010

BORING PULAK NGN KOLEKSI TUDUNG AKU NI

seriusss..sekarang ni aku tak minat nak beli tudung..nak beli baju
pendek kata tak minat shopping utk diri sendiri
pendek kata lagik..aku cenderung nak beli baju anak2,barang anak,ngn barang deco umah..


sampai satu ketika..aku dah boring tengok tudung2 aku ni
dah la tak banyak mana kan..lagik la boring dok rotate pakai tu ja



hihi jgn gelak cara aku simpan tudung naaa..aku tak tau nak gantung cmna tudung2 awning ni
nak beli yg gelung2 bulat ikea tu..tapi ntah kenapa haritu aku pegang tapi tak beli hehe

ni dah lama tak sentuh pakai





ni lagik la..jarang2 sekali..ada lagik yg dok lipat dalam drawer..ni kira sentuh gak la sekali sekala
yg dlm drawer tak berusik


tudung awning pon aku dah boring...agaknya kena update ngn stok baru kot..la ni kan macam2 pesen dah..tak terkejar nama2 tudung..mcm2 pattern

minat tiba2 beralih nak try pakai shawl






tapi shawl panjang ada 3 lai ja hahah..tu dok repeat pakai yg ni ja hihi
nnt2 la topup beli..shawl murah jer ..bwh rm20 jer
tapi tu la seperti pendahuluan ayat di atas..aku dah tak bernafsu nak beli tudung..baju..
ish mai la balik nafsu ku...huuuuhu..takkan hormon2 tua dah menjelma kot
belum 30 lagi ni :)

12 comments:

:: HUSNA :: said...

cantik ana hg pakai shawl... sesuai ngan muka...
anak tudung hg tu mcm best ja.. apa nama dia ha.. nak cari gak la satu..

arediks92 said...

aku pun dh agak boring hehe .. nak tuko patern lain lak

jom ana kiter pakai tudung saji hikihikhik :p

Fariza said...

nampak muda jelita k.ana memakai shawal dgn anak tudung syria itu.... =)

cikda said...

hehe
betul ke umur 30 dah xde mood shopping...
hmm menarik nie...aku xgi shopping lg nie sejak mencecah 30

Diarihatiku1976 said...

tudung dah murah dah sekarang.. aku pun dah boring ngan tudung yg ado.. nak mengembalikannya senang jer.. meh kita beli tudung baru.....

din said...

ana pakai shawl pun elok gak..akak tgk jgk tp mmg suka tgk corak2 dia kan? cantikk.. beli je Ana..akak sokong!!!..hahaha

Irenelim said...

Cantiknya tudung and shawl you... banyak juga kolesi eh? :)

Em's Family said...

mira lagi laa masih pakai tudung yang ditelan zaman, tak berhati lagi nak beli tudung awning awning ni.. seru tak sampai, tengok la sampai satu ketike heheh

mazzuana said...

teringin nak pakai shawl...tapi tak sesuai la muka aku pakai shawl..macam hape je.

Pelangi said...

amboihhhh..cantik haaa hg pakai tudung lilit tu..mcm mak arab pun ada..tingin nk pkai mcmtu tp xreti..and tak sesuwei dgn bentuk muka aku yg dh membulat ni..aku masih gila tudung awning..collection dh ada lbh 20 lai..dh jd mcm penyakit pantang tngk nak beli..

genny da bomb said...

org leher jinjang elok la pakai gini..huhuhu...kalo aku pakai camni..haihh..taktau nak cakap muka cam apa hahahaha...

lagi satu..aku dah lama tak shopping yang betul2 shopping..skang ni pi mana2 pun window shopping ja..

kirana said...

husna,
hhaa mula tu aku rasa pelik gak..asben kata mcm org acheh
anak tudung apa tak tau nama

jiji,
ko pakai dulu aku nk tgk :P


fairuz.
oo anak tudung syria ek nama dia hehe tak tau pulak

aida,
haha teori tipu ja tu aida wehhh

k.ina,
tunggu mood tak tiba lagi niii

k.ayu,
amboiiiii sokong saja dia tu

irenlim,
hehe idak la banyak sgt..tu yg dah jemu tu

mira,
hhaha bila tu seru nak sampai :)

mazz,
try la dulu...ok ja rasa nya..


najwa,
sesuai ja aihhh..muka hang kan panjang2..lagik elok
byknya tudung hang..

geni,
betui ka geni tak shopping :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin