MANA2???INCOME I DAH TAK GERAK NI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, March 3, 2010

MANA2???INCOME I DAH TAK GERAK NI

wehhhhhhh mana pi iklan niiiiiiiii..depa cuti raya cina tak abih lagi kaa

tu jer update arini ..harap jgn marah kerana klik entri yg sgt pendek.


5 hari ni aku mkn fast food jer (training punya pasal..)....2 hari tak makan nasik..menggelupur semalam lapar ,smintak asben beli nasi goreng kampung ...hehe nak masak malas juge :P

ntah apa2 la update
kesimpulan entri ni
1.iklan tak masuk
2.tak makan nasik 3 hari..kecoh tul

6 comments:

AyunasiA said...

sama la. x gerak2 earning. eklan masuk sekali je, biler tah.

KV said...

blog akak pun senyap sunyi jer iklan. Blog suam2 kuku katakan.;P

:: imanja :: said...

mm 2 ari ke 3 ari tk makan nasik sbnrnyer ni???

:: imanja :: said...

opsss sowi...bacer lg skali br phm...hehehee....betul la 3 ari tk mkn nasik...wah ramping la cik ana kiter ni...

NaZa said...

xmakan nasi.. tp makan fast food. lg la bertambah kalori. ekekek

kirana said...

ayu,
tu la...masuk pastu senyap
huhu tak da motivasi nk update :P


kv,
at least kalau ada iklan jalan gak kan..

sue,
hehe hari ke 3 la maksudnya..haha pening kite tulis ek..training smpai arini...5 hari oder delivery jer...kolestrol tinggi la cmni

naza,
seminggu ni ja...pas ni bulan depan baru aku jamah balik fastfood hehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin