CORRELLE PERCUMA!!AKU NAKKKKKKK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 4, 2010

CORRELLE PERCUMA!!AKU NAKKKKKKK

***tolong bg laluan aku nak dptkan set corelle ni...sticky post entry..hingga 4/10./2010** tq


Aku terbaca entri luckydraw ni dari mommydania ..terus rasa membuak2 nak buat jugak..sbb aku nak gak set pinggan ni!!pastu nak bg saingan kat dia sket :P

setelah tengok syarat2 nya yg tak berapa ketat...apa lagikkkkkkkkk...
siap satu entri!




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


Syarat-syarat penyertaan:


1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)-checked


2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)  -checked


3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.) -checked


4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)-checked


5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.


6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU


"harap2 aku jadik insan bertuah utk menerima set corelle ini ...amiiiinnnn"

5 comments:

bie said...

nk jugak lah...bg saingan kat kak ana plk hahhaha hihihi *wink *wink

Shahi said...

semoga berjaya....:)

Najwa said...

amboi ana..sapu suma nooo..chaiyok..chaiyok..hahaha

ana-kirana said...

bie,
haha sila2...sapa bertuah tak tau lah

k.shahi,
amiiinnn

najwa,
hihihi apa salahnya...

~*Sisters Shawl*~ said...

Singgah sini..nice blog! do visit mine back ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin