LAYAN KEINGINAN ANAK2 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 7, 2010

LAYAN KEINGINAN ANAK2

"nak naik kapatebang (kapalterbang) ..kena simpan duit byk2 .."
ayat yg selalu diulang kat aiman
dia pon dah hafal skrip aku ni...selalu dia ckp bila nampak kapatebang lalu jer
"mama..nak naik kapatebang..nnt simpan duit byk2 dulu ok?"

nnt satu hari kite naik la pi mana2...bukan tak penah naik pon dia...dulu naik masa kecik..tu yg tak teringat kot..aisya mmg tak penah naik lagik

buat masa skrg mama ngn bapak mampu bg baik LRT dulu hehhee....dah dok sebut nak naik ketapi ketapi ketapi..sampai berjenis2 ketapi mainan kat umah tu..
sebelum2 ni pon pengasuh dah bawak naik komuter...tak puas2 lagik tu

minggu lepas..gi open house rumah kawan karib kat area paling panas>> berkaitan "manusia hilang di banting"
glemer banting seantero
gambar tak sempat amik kat umah ila ..sebok ngn aisya yg meragam...badan tak berapa sehat..pastu time tido lari...apa lagik..mengamuk jer la..

balik dari banting..kami gi la KLIA ...masuk parking dah la mahai park kat situ...pastu terus gi klia express..mas ani tak tau tiket berapa...nasib baik tak terus masuk dlm train..pintu dah terbukak..org yg jaga tu dok sruh masuk jer..
"tiket boleh beli kat dalam"

"brp tiket?kl sentral?"
"rm35/person" ..uishhhhh telan air liur..tu one way..belum patah balik lagik..
calculate2 dlm kepala..tak jadik la...sbb kami setakat nak jalan2 kosong jer..pegi patah balik..bukan ada motif sgt..pastu ..erl kan laju..tak sempat lak bebudak nak menikmati ketapi nnt ..cewahhhh alasan nk jimat tu

keluar balik..dari klia patah balik ke KL..tuju ke sri petaling
park kete situ..naik lrt sampai masjid jamek
pastu patah balik...mmg tak da keja kan!


aisya dan henbeg nya

aiman sgt menikmati

aisya pon sama...tapi hanya sampai stesen ke 4 jer dia jakun gitu...lepas tu dia nak gerak bebas
jenuh!

aiman mmg ok..serius tu memerhati

tgk gaya gini pon dah tau..sapa yg lasak

bapak yg over excited sebenarya kan kan kan...sampai tersalah masuk tiket
malu jer :P



bebudak yg happy..ni masa dlm kete belum sampai..tak sabar dok ulang tny..bila nak sampai stesen..
aisya tu demam..tapi nampak cam tak demam jer tu

asben kata dah serik!
haha serik nak bawak aisya...aiman ok jer...hihi cian aisya..tu ler lasak lagik lain kali
tunggu besar sket ok kot.

5 comments:

Chik Na said...

Chik Na pun dah berapa kali janji ngan anak-anak nak bawa naik LRT tapi masih tak berkesempatan .. Sebenarnya they all pernah naik cuma masa kecik-kecik je

anuar said...

budak-budak memang excited bila makan angin..

ila ramli said...

mahai pulak erl klia...rm35 tu ke stesen mana?kalu naik erl dari salak tinggi ke kl sentral rm12/person....bdk bwh 3 thn free jer....

:: iManja :: said...

tk sabar nak bwk alany naik ketapi. kene tunggu besar sket lah...baru dia paham

kiyut je henbeg aisya tu...

ana-kirana said...

chikna,
kena bawak lagik sekalik tu..kecik2 derang tak igt rasanya

anuar,
aaa..mak budak yg tak larat

ila,
klia-kl sentral....

sue,
tgu besar la..derang lagik appreciate

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin