YG PERTAMA UTK DIA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 4, 2010

YG PERTAMA UTK DIA

selagi belum berakhir syawal....perkataan raya takkan hilang dari entri blog
ok ni event Salam Aidilfitri 1MOSTI (kementerian sains,teknologi dan inovasi)..sebelum2 ni..buat kat mimos sahaja..kali ni mimos kena jadi organizer utk Mosti ...
baju aku epeat jer la..dah tu ..yg siapnya 3 psg jer..repeat pon tak kisah.. aiman  tak kisahhhhh

entri ni entri gambar tanpa cerita ..buleh?
sesi mak2dara bergedik2 ..gini la kekdahnya bila pegi event solo2..selalu berangkai2 ngn anak kan..nak pandang kamera pon tak sempat dah aih

lagik pulak..bila usia meningkat..adakah keinginan bergambar makin kurang?
kira aku belum masuk kategori menghadapi tanda2 penuaan lagik la.



pn naza lentok
suka nak lentok kat aku tau.....


ko juling ke mana naza :P

brooch kak sheli menyerlah


nak amik gambar ala2 budak 16 thn :P

pertandingan gigi paling putih  :)

apa ko gedik gelak sgt tu ana ooiii...

ok ..control

dalam ballroom

makanan utama dihidangkan...

makanan lain2 tu ko jgn perasan raja nk kena hidang2...sila beratur!
hhuuh...Q panjang ni mematikan mood nak makan


persembahan kanak2 tadika mimos..6 thn
comei2 jer budak2 pakai kebaya sanggul rambut


kali ni raya...aiman pon ada sekalik..kira pertama kali utk dia
persembahan belakang dewan ..
dia taknak pakai songkok...takut rambut tak pacak

aiman dan kawan2 sekelas
dah malas la tu nak tgk camera

acara dinantikan cewahhhhhh...pemberian duit raya utk kanak2 tadika mimos


Duit raya disampaikan oleh Datuk Seri Dr Maximus Johnity Ongkili (Menteri MOSTI)
goodie bag disampaikan oleh Datuk Madinah (KSU)
dapat la duit raya rm20..ok la tu..byk la jugak utk meraikan kanak2 yg ramai ni kan

SEKIAN

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin