AKHIRNYA....DAPAT LA JUGAK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 13, 2010

AKHIRNYA....DAPAT LA JUGAK

 setelah mencuba beberapa contest...ada la satu berpihak kepada aku...
walau tak dapat corelle...*sob sob sob* ..ada gak penawar hati yg wangi ini

kecian kawan aku..pos 5  oct lagik...patut nya 6 oct dah dapat..tp baru harini dapat..huhu
pos malaysia...dah naik gaji posmen tu..apa kata tambah sket elaun tepon utk derang
derang ni tak reti nak tepon
baik tak yah letak no phone kat ruang tu..
nasib baik ler..aku call  customer services..mintak buat 2nd delivery..tak de komen utk customer services..goodjob..tu nampak ada tulis ngn marker..."call b4 del" ...aku pesan kat dia..suh posmen call kalau tak de org..


...dah la nk bg benda free..pastu usaha nak gi pos lagik kan.. appreciate sgt2

Estee lauder pleasure
sekarang saya sudah wangi2..cewahhhhh mcm ler sblm ni tak wangi :P
ini adalah utk bekalan dlm henbeg...so sentiasaaaaaa wangi :)
korang nak jugak...boleh la try ..click sini utk syarat2


p/s:template bunga2 ni ak buat sendiri tau..hehe :P

5 comments:

Najwa said...

sama-sama..more contest coming..hadiahnya paper beg LV..mau??? hahaha

bru aku perasan pfume tu x full..mcm luak sket..tp aku xpnh pkai pun tau..

JJay said...

mula2 aku tak paham hg tulis apa...bila aku tgk tulisan tangan conratulation tu terus aku tau sapa bg hadiah kat hg..hahahahaha...banyak2 tulisan kawan2 aku paling cam tulisan najwa ..nampak sgt tulisan hg tomei-tomei senang baca..

Em's Family said...

selamat bercontest!!! tapi kesian jugak la kat posmen, kalau depa phone kite i dont think derang boleh claim kan

:: iManja :: said...

wah congratsss...semakin mewangi a yer..

ana-kirana said...

najwa,
aku dah spray test :P

jj,
huhuhhu tak paham ek...tulisan dia elok lagik..tulisan aku mcm jantan

mira,
yer la...tapi nak gi amik kat pusat pos tu jauh....

sue,
hiks tq!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin